Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Türkçeye çevirmeye üşendim http://www.narutocentral.com dan buldum güzel bişi Are you a big Naruto fan? Well below are some signs to show that you are addicted to Naruto! 01. Dye your hair blonde and try to walk up a tree. 02. Live by a strict diet of only ramen. 03. Call your semester examine a chuunin exam. 04. Trade in your favorite hat for a forehead protector. 05. Roll your eyes back in your head and shout “byakugan”. 06. Copy every thing a person does and claim it’s your bloodline. 07. Stay up all night waiting for the release of the next manga chapter. 08. Start adding the words chan and kan on the end of your friends names. 09. Paste a piece of paper that says come come paradise on the front of adult books. 10. Jump off a cliff and attempt to use Kuchiyose No Jutsu to summon the toad king. 11. Keep all your money in a frog shaped wallet. 12. Memorize the 64 points of Ninpou. 13. Stick your hand in a electric box and scream “chidori” as you pass out. 14. Join a website and use the name Neji as your s/n. 15. Start to call your teachers Sennin. 16. Claim your going to kill your best friend so you can have a better Sharigan. 17. Sit in your local book store and read the manga all day. 18. When someone ask you who your dream girl is and you say Ino. 19. Agree to stay up and write this list so you can be added to the staff of Naruto Central. 20. Spend your week searching down Naruto sites. 21. Refuse a date because your saving yourself for Sakura. 22. Graduate high school and proclaim yourself as an Anbu. 23. Cry at the flash back scenes of Sasuke’s family. 24. Try to hit Itachi through the screen when he tortures Sasuke. 25. Put a picture of Hinata in your wallet and tell your friends it’s your girlfriend. 26. List Anbu as current occupation on a job application. 27. Can spout out a random character quote on command. 28. Draw symbols on a scroll and try to seal a whole in a wall with it 29. Sneak around and try to beat your grand father. 30. Wake up in the middle of the night and scream “Ttachi why?!?!” 31. Eat all day and all night, and then try to roll into a ball and run someone down. 32. Get bit by a snake and decide stabbing the wound is a good idea. 33. Read manga 24 hrs non stop just so u can read more. 34. Decide that if u can’t hit a tree 1500 times then You’ll jump rope 1500 times. 35. Decide to call your moral code your “ninja way”.[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Sabaha kadar Naruto beklediğim oldu. Saatlerini öğrenince vazgeçtim. Kurbağa şeklinde cüzdanım vardı. Hala var :) Bi Forehead Protector bulursam değil şapka bütün kıyafetlerimi veririm :) Ama Naruto bağımlısı değilim. :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bugun sadece Ramen Yedim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Doğru oda var. Sırf ramen yiyebilirim am aonu Naruto seyretmeden öncede seviyordum. (Japon öğretmenlerden birinin evinde yemiştim) (Gerçi sırf ramen muhtemelen öldürür adamı :P)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben 3 seneye yakındır günde 6 pakete yakın yiyorum. Öldürmüyor =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bende 1 Haftadır 3 Öğün Yiyom..Yok Öldürmüyor..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hehe. Bende istiyorum ama satmıyorlar Balıkesir'de. Bu arada o hamurların acısı çıkar bir gün :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ebayde var forehead protector...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Biz KenshinHimura ile forehead protector'ı bi sitede ucuza bulmuştuk yalnız 15dolar yol parası istiyorlardı ayrıca.Kendisi de okadarlık bişidi yanlış hatırlamıyorsam ama kaliteli bişeye benziyordu.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Efet..Ama Demirden Falandı Kuseldı Yane...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Alsaydınız sokakta senle ninjalık yapardık uluç :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bidk Chidori mi Hazırlayıp..Geliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Naruto lisanslandiinda yas tutmustum... hayatimda en cok bagimlilik yapan anime budur.. su an fillerlardan her ne kadar oghk geldiysede, sonuna kadar izliycem :) Gaara'ya bisey olursa bidaha hayatta izlemem ama. hatta Kishimoto'yu dovmeye bilem giderim[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! ayrica her izleyisimde de ramen yemezsem Naruto'nu keyfi cikmiyo :D bir hafta sirf ramen yiyebilirim [Bu mesaj Kleo tarafından 11 Ekim 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehehe ya emule öldürüyo adamı yavaş yavaş geliyo daha bölüm 21 deyim kleo-kun baya ilerledin sen glb :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gecen hafta 154'tu :D gittikcede kotuye gitmeye basladi. mangaya bi gecseler hersey gene mukemmel olucakta...ben goremiycem galiba :P[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Fillerlar güzeldir bol bol göreceksiniz isteyenler www.narutofan.com girip mangalarını indirip heyecana katılabilirler...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar