Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion'a Baglanamama sorunsalı?

Wolker

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben 2 gündür BL'a baglanmıyorum sürekli full yazıyor ve girmeye çalıştıgım zamanda Disconnet oluyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim çünkü çok az bir ingilizceye sahibim o yüzden ana siteyi takip edemiyorum.Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

evet o arkadaslardan bırıde benım karsılastıgım sorunlar
1=oyuna gırıyor gırmıyor degıl ama 5 dakada anca gırıyor.
2=oyuna gırdıkten 1 dakka sonra dısconnekt oluyorum
3=oyunda gozumu actım 1 dakka ıcınde oyundakı butun karakterler cıplak::D
4=cantalarım gozukmuyor skıllerım soru ısaretı ıle gosterılıyor,sayet cantamı acabılecek kadar sans lı ısem cantanın ıcındekı ıtemler soru ısareı ıle gosterılıyor
5=skılın seklı soru ısaretı olmayan kulanılabılır sıkıller castıng anında kalıyor
6=ve ne kadar yurursem yuruyyım hep aynı yerde cıkıyorum dısarda bırakıyorum dıconnect olayından sonra gene maıl kutusundayım.
7=17bın lag gorunuyor gorunmedgı anlarda 0 lag ama ozaman da kendı karakerımı goremıyorum
ve sonucta gırdıkten 1 dakka ıcınde dısconnet oluyorum(vekayserıde yasayan 3 rkım da adsl kulanıcılaı onlarda aynı durumda)
sonuc olarak HELP!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

WDB ve WTF klasörlerini sil..
Ve eğer cafeden giriyorsan kafe sahibini uyar :)
O dedigin hata genelde fason ağ kullanan cafelerde yaşanıyor..
Burada bir kafe var kafeye adam 80 tane makine koymuş ama adam gibi lan kurmamış metrelerce ag kablosu geziniyor agı b.k gibi..
Wow da 2. clienti sokarsan makine agdan düşüyor paket kaybı oluyo..
Bi başka kafe var adamda 60 makine ama kablosuz ag sistemine geçti 6 client sorunsuz oynuyoruz taki birileri CS de "refresh server list" yada webcam manyakları show a başlayana kadar :)

Eger tek makine ile evde fln giriyorsan baglantında bi sorun olabilir yada netlimiter dl fln..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...