lisantus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 merhabalar ben tatildeyken abim yoklugumdan faydalanıp malum sitelere girmiş kötü pis kaka sitelere:D şimdi bi vürüs girmiş sadece oların belirlediyi sitelere girebiliyorum ancak geçmişten tıklayarak diyer sitelere girebiliyorum normal yazarak giremiyorum hiç bi siteye virus programı yok eger virus programı yüklersem bunu düzeltebilirmiyim yoksa mecburen FORMAT mı?:( yardımcı olursanız çok sevinirim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Anti virüs le halledebilirsin, F-Prot' yükle bi siteden güvenli mod da iken tarattır bilgisayarı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sorunu tam olarak anlayamadım. Bilgisayarına giren bu virüs sadece belli sitelere girme izni veriyor ve diger sitelere giremiyor musun?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evt abi sadece anlaşmalı oldugu sitelere girebiliyorum ama geçmişten seçip tıklayarak girebiliyorum bi kkaç siteye okadar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kaspersky anti virus kur tarattır sistemini.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Diğer sitelere girdiğinde nasıl bir hata veriyo?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mcafee Anti virüs programı olarak kullanabilirsin bunu yanındada lavasoft ad-aware Anti spawn olarak kullanabılırsın eger bu ıkı program ısını gormezse format attır ve drıverlerı yukler yuklemez pesınden bunları yukle benım pc 1 senedır ayakta ve sanırım 1 sene daga cokmez yanı ben ıstemedıkce :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence hitman kullan. Spy olsun virus olsun ne olursa olsun viz gelir.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence antı virüs programların sırası soyle 1:Mcafee 2:Kaspersky 3:Northon Not: 1 ve 2- 3 ten güzeldir :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Avast!?[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar