Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar virus ile ilgili!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar ben tatildeyken abim yoklugumdan faydalanıp malum sitelere girmiş kötü pis kaka sitelere:D şimdi bi vürüs girmiş sadece oların belirlediyi sitelere girebiliyorum ancak geçmişten tıklayarak diyer sitelere girebiliyorum normal yazarak giremiyorum hiç bi siteye virus programı yok eger virus programı yüklersem bunu düzeltebilirmiyim yoksa mecburen FORMAT mı?:( yardımcı olursanız çok sevinirim:(
Mesaj tarihi:
Mcafee Anti virüs programı olarak kullanabilirsin
bunu yanındada lavasoft ad-aware Anti spawn olarak kullanabılırsın eger bu ıkı program ısını gormezse format attır ve drıverlerı yukler yuklemez pesınden bunları yukle benım pc 1 senedır ayakta ve sanırım 1 sene daga cokmez yanı ben ıstemedıkce :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
Bence hitman kullan. Spy olsun virus olsun ne olursa olsun viz gelir.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Mesaj tarihi:
bence antı virüs programların sırası soyle
1:Mcafee
2:Kaspersky
3:Northon

Not: 1 ve 2- 3 ten güzeldir :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
Avast!?[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds...
  • Yeni Oluştur...