Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 harddiskimin c driveı 9.79 gb c ye girip tüm dosyaları sectigimde özelliklerine bakınca 5 gb tutuo fakat su an c de 1.06 gb boş yer war die gösterio. ve her gün teker teker bişey yüklememe ragmen düsüo bu boş yer sayısı işletim sistemim xp acaba xp de mi sorun war ? format atıp yükledigimdede (1 ay önce fln) gene secmstim c deki tüm dosyaları 1 gb flndı . 9.79 dan düsersek en az bi 8.5 fln boş olması gerekirken 6.5 fln boş alan diodu. kısacası durduk yerde benim boş yerlerim yok oluo :P[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 disk birleştiricisini çalıştır düzelir.(tabi gizli dosyaları gözden kaçırmadıgını farzediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 system restore'dan da kaynaklanıo olabilir, kullancagını düşünmüosan kapatabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sadece system restore olsa iyi. bunun geri dönüşüm için ayrılmış kısmı var, sanal belleği var, hedesi var hödösü var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 disk birleştiricisinde birleştir yaparsam dosya falan kaybetmem dimi arada ? veya c ile d yi birleştirmez dimi ?[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 aynı zamanda birleştir yapınca c ye sürekli bi hata verio o hatayı buldum windowstan sonra tekrar yaptım tekrar cikio başk bi hata bide abuk subuk yerlerde..[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 dosya kaybettirmez, sürücüleri birleştirmez, o söylediğin şeyi düzeltmez Sanal bellek ve sistem geri yüklemeden dolayı sürekli farklı gösterir. Bi arıza değil yani o.[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1-system restoration çok lazım değilse kapat 2-bazen insan farketmez ama geri dönüşüm kutusunda devasa dosya birikir onları boşalt. 3-fdisk yaparken bi kısım hard disk'in perte kaymış olabilir.(hesap hatası veya gözden kaçan bişey) sonraki formatında c ve d yi birleştir tekrar böl.ama bu defa % hesabıyla böl.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 system restorationı hic kullanmadım.. nerden kapatabilirim ... kapatırsam ne gibi bi faydası olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 temporary internet files ini da ara sira silmeyi ihmal etme.. Orada da bayagi dosya birikiyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi scandisk yapıcan düzelicek[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 geri dönüşüm kutusuna da bak :) ayrıca sistem dosyaları da yer kaplar yer yani disk alanından gözükmedikleri halde. ama ne kdar kaplar bilmiorum[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 En büyük sebebi sanal bellek win xp otomatik olarak ram miktarının 2.5 katı kadar sanal bellek ayırıyor[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 defrakt birleştirmek bi işe yaramadı yane.. hala aynı... sacma bi iş hakkaten anlamadım su an 2 gb kayıp war dün format attım ... kurdum xp yi hic bisi yüklemedim önce 1 gb yer kaplıodu ama gene 2 gb kayıp wardı hala öle..xp bozuk :P[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ee.. saçma bir bakış açısı olacak ama hdd markası maxtor mu?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar