Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böle bişeyi ilk defa görüorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harddiskimin c driveı 9.79 gb
c ye girip tüm dosyaları sectigimde özelliklerine bakınca 5 gb tutuo

fakat su an c de 1.06 gb boş yer war die gösterio.

ve her gün teker teker bişey yüklememe ragmen düsüo bu boş yer sayısı
işletim sistemim xp acaba xp de mi sorun war ?
format atıp yükledigimdede (1 ay önce fln) gene secmstim c deki tüm dosyaları 1 gb flndı . 9.79 dan düsersek en az bi 8.5 fln boş olması gerekirken
6.5 fln boş alan diodu.
kısacası durduk yerde benim boş yerlerim yok oluo :P[signature][hline]===ShocK===

Mesaj tarihi:
aynı zamanda birleştir yapınca c ye sürekli bi hata verio o hatayı buldum windowstan sonra tekrar yaptım tekrar cikio başk bi hata bide abuk subuk yerlerde..[signature][hline]===ShocK===

Mesaj tarihi:
1-system restoration çok lazım değilse kapat
2-bazen insan farketmez ama geri dönüşüm kutusunda devasa dosya birikir onları boşalt.
3-fdisk yaparken bi kısım hard disk'in perte kaymış olabilir.(hesap hatası veya gözden kaçan bişey) sonraki formatında c ve d yi birleştir tekrar böl.ama bu defa % hesabıyla böl.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
abi scandisk yapıcan düzelicek[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
geri dönüşüm kutusuna da bak :)

ayrıca sistem dosyaları da yer kaplar yer yani disk alanından gözükmedikleri halde. ama ne kdar kaplar bilmiorum[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
defrakt
birleştirmek bi işe yaramadı yane.. hala aynı... sacma bi iş hakkaten anlamadım su an 2 gb kayıp war
dün format attım ... kurdum xp yi hic bisi yüklemedim önce 1 gb yer kaplıodu ama gene 2 gb kayıp wardı hala öle..xp bozuk :P[signature][hline]===ShocK===

• Yeni Oluştur...