NuKe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu ne be ne alakası var sağlıkla? Gamze Özçelik'in haberi bu. Yoksa linki mi deiştirmişler?
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hahahah evet link değişmiş galiba çok alakasız olmuş konu.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi dumur oldum. olay gamze özçelik, ikinci yazan kişi de "evet yaptırmak lazım kesinlikle" yazmış(gözüme çarpmıştı ilk).. ne yaptırmak lazım anlamadımki sorularıyla karşılaştım birden :)[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 12 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Messor, 12 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: abi dumur oldum. olay gamze özçelik, ikinci yazan kişi de "evet yaptırmak lazım kesinlikle" yazmış(gözüme çarpmıştı ilk).. ne yaptırmak lazım anlamadımki sorularıyla karşılaştım birden :) Zuahahahahhahh o bi kamerali telefon yaptirmak lazm demistir :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar