NuKe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu ne be ne alakası var sağlıkla? Gamze Özçelik'in haberi bu. Yoksa linki mi deiştirmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hahahah evet link değişmiş galiba çok alakasız olmuş konu.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi dumur oldum. olay gamze özçelik, ikinci yazan kişi de "evet yaptırmak lazım kesinlikle" yazmış(gözüme çarpmıştı ilk).. ne yaptırmak lazım anlamadımki sorularıyla karşılaştım birden :)[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 12 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 euheuheuehjuheuhehehueueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Messor, 12 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: abi dumur oldum. olay gamze özçelik, ikinci yazan kişi de "evet yaptırmak lazım kesinlikle" yazmış(gözüme çarpmıştı ilk).. ne yaptırmak lazım anlamadımki sorularıyla karşılaştım birden :) Zuahahahahhahh o bi kamerali telefon yaptirmak lazm demistir :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar