DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 onumuzdeki yıllarda gripten tam 750 milyon kisinin olmesi bekleniyor bu bilim adamlarının telaffuz ettikleri rakamlar. Kus gribi cok tehlikeli bir virus.Cikis yeri vietnam olarak kabul ediliyor.Burdaki kumesle evi ayırmayi bilmeyen insanlar , viruslerin dna larındaki degisme sonucu kusların tasidigi hastalıkları kapar olmuslar.Ve bu yeni virus diger kuslarada bulastigi icin herhangi bir gocmen kus ile yayılması mumkun.Harbiden evleri gosterdiler yani bu kadar mı olur ya alttaraf kumes 4 tane cita tutuyo evi ustune dal mal atmislar onun ustundede uyuyolar.Pislik bi dunya.Anadoluda da hayvanları ile aynı binayi paylasan insanlar var ama onlar bole degil bi kere zemin kat kumes yada ahır artı girisler farklı artı duvarlar var , temizligi falan her gun yapılır vs. Ne zaman bi hastalık ciksa bu kore vietnam ikilisinden geliyor.Turkiyede cikan kus gribi biraz abartildi , cunku kuslarla ilgilenen biri kusların da hastalanabildiklerini bilir evet oda kus gribi ama DNA si degismis ve insanlara bulasan bizim bahsettigimiz kus gribi olup olmadigi kesin degil ve buyuk ihtimallede degil.Onun icin telaslanmak icin erken bunun yerine hızla onlemnler alınmalı.Korumaya yonelik onlemler degil kaynagina yonelik onlemler gerekli.Bu konu gayet ciddi ve gelecegimizi degistirecek boyutta bir etkiye yol acabilir eli kulagında.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Rush, 08 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: benim grip aşım var. grip asıları icinde belli grip viruslerinin seyreltilmisleri vardir ve bu asi tam bir fiyaskodur.cunku grip viruslerinin DNA yapıları her yıl degistigi icin yeni viruslere karsi bu ası pek te ise yaramaz.Bu yuzden bir cok asılı hasta yinede hastalıga yakalır , sende dikkat et kendine aşı oldun die terleyip uzerine soguk su icme :)[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Janitschar, 08 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Kuşlar düşünsün lol Kanatlı hayvanlardan insanlara geçiyor ve ÖLÜMCÜL!Fakat insandan insana geçmiyor.ßenı sevindiren tek konu da insandan insana geçmemesi düşünsenize eğer insandan insana geçmesi gibi bir durum olsa ne olur dünyanın hali ben düşünemiyorum heralde kıyamet kopar..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 uyanık insan mustafa bağ-kur sırasında. - AAA BU ADAM KUŞ GRİBİ KAÇIIN[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Vatan gazetesindeki haberden yaziyorum,kaynak falan bulamicam şimdi; "Eğer hayvanlar özellikle Asya'da çok tüketilen domuzlar aynı anda kuş gribi ve insan gribine yakalanırsa,bunlardan yeni bir tür grip ortaya çıkabilir" İnsandan insana kısaca. "Kuşlarda ishale neden olduğu için içme suları kolayca kirlenebilir" Ölelim abi,temizlensin dünya,kalmasın kimse,bitsin bu çile.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 istanbulda da evcil kuşlar olmeye başlamış!!!!! ayrıca atv haberde tarım bakanı yemenızde bi zarar yok dio ama meclısın monusunden tavuk ve hindiler cıkartılmış.. walla bu aralar tavuk tuketmeyelım bence sevgili patıler[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tmm işte ne güsel dünyanın sonu yyaklaşıyor :-p ne kadar iyimserim buzlar eriyor,depremler artıyori,gelişmiş virusler falam fstık boşverin ya en fasla ölürüs sakin ve iyimser olunuz :lol:[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kendi kendini mi geliştiyor bu organizmalar anlamıyorum ki.Yok bişeyin çözümünü üretmekle kalsak eyvallah devamlı değişik hastalıklar türüyor.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar