Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Balıkesir’de kuş gribi Önlem alınmadığı taktirde dünyada milyonlarca kişinin ölümüne yol açacağından endişe edilen kuş gribi Türkiye’de de ortaya çıktı. BALIKESİR - Balıkesir’in Manyas ilçesi Kızılköy beldesi yakınlarındaki bir hindi besi çiftliğinde kuş gribine rastlandı. Bölgede üç kilometrekarelik bir alan karantinaya alanırken, 2 bine yakın hindi imha edildi. Bölgeye Ulusal Hastalık Kontrol Merkezi uzmanları gönderildi ve “Tavuk Vebası Ulusal Eylem Planı” yürürlüğe konuldu. http://www.ntv.com.tr/news/344545.asp[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kuşlar düşünsün lol[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Açılmıştı ve bişey olmaz[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arayınca yalnızca bunu buldum http://forum.paticik.com/view.php?id=66811[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 08 Ekim 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Daha dün veya 2 gün önce açılmıştı yenisi. Adı tam kuş gribi olmayabilir ama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148388 işte bu link vermeyi bilmiyorum,sorry[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Janitschar, 08 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Kuşlar düşünsün lol insanlarada bulasabiliyor ve ne ilaci var ne tedavisi . 1 haftada olduruyor insani . bu durumda kuslarin dusunmesine birakilamiyacak bir konu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @Huun biliyorum, saol. @Aradhell o konu 1 yıl öncesine ait. Edit: Nilep alakası yok sanırım linkin? [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 08 Ekim 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Benim verdiğim yeni, biri linkini versin oradan devam edin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu konuyuz zaten ben açtım açmadan once kuş giribi olarak aramıştım yalnızca onu bulmuştum =P neyse yayılırsa berbat olur[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 alakası pek yok [Bu mesaj Aradhell tarafından 08 Ekim 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ulan garbıç yaptınız şurayı,adam haberle ilgili bişey yazmış işte,yorumunuz varsa yazarsınız yoksa basar gidersiniz,ne hasta insanlarsınız mantarmısınız leylekmisiniz. Çokmu komik kuş gribi denilen şey,toplu ölümler başlayıncada dalgami geçeceksiniz. Türkiyenin en önemli konusu şu anda belki farkındasınız belki değilsiniz,belkide kapasiteniz yetmiyor.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Janitschar, 08 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Kuşlar düşünsün lol kınıyorum[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evt ciddi konu ayağımızın dibinde[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bende gribimde bunun belirtileri ne yani en buyuk ozellıgı ne farklı bı durumu yok mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 o hindiler bi adama aitmiş satıyomuymuş kesiyomuymuş ne.şimdi hindiler ölünce adamın işi batar heralde yazık[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 benim grip aşım var.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evet bende haberlerde izledim. kuşlardan tavuk ve kümes hayvanlarına geçmiş. yumurta ve et yoluyla insanlara geçip geçmediği konusunda bir bilgi yok. fakat hızla yayıldığı kesin çünkü kuşların göç mevsimine denk gelecek. durum kötü, umarım hastalık araştırılır ve çözüm üretilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dışarı cıkmayın belli bir süre[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 trakya tarafınnda olursa ben kafadan gitiim zaten direk hayvanların içinde yaşıyorum zaten[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben de gribim ama bundan mı bilmem[signature][hline]zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben de grip oldum ya okulda salgın var zaten yurtta kalanların hepsi de olmuş bütün okula bulaşıo maşallah[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kuş gribini, grip muhabbetine çevirdik:) Benim bi arkadaş var kuş gribi olmuştu son anda doktor kurtardı[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 grip oldm bende böhüü!!![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Visne-Suyu, 09 Ekim 2005 10:02 tarihinde demiş ki: ben oldum bunu insanlara bulaşıp bulaşmadığı kanıtlanamadı die biliyorum ben lol[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 09 Ekim 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar