Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuş Gribi!

Pingu

Öne çıkan mesajlar

Balıkesir’de kuş gribi
Önlem alınmadığı taktirde dünyada milyonlarca kişinin ölümüne yol açacağından endişe edilen kuş gribi Türkiye’de de ortaya çıktı.

BALIKESİR - Balıkesir’in Manyas ilçesi Kızılköy beldesi yakınlarındaki bir hindi besi çiftliğinde kuş gribine rastlandı. Bölgede üç kilometrekarelik bir alan karantinaya alanırken, 2 bine yakın hindi imha edildi. Bölgeye Ulusal Hastalık Kontrol Merkezi uzmanları gönderildi ve “Tavuk Vebası Ulusal Eylem Planı” yürürlüğe konuldu.

http://www.ntv.com.tr/news/344545.asp[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan garbıç yaptınız şurayı,adam haberle ilgili bişey yazmış işte,yorumunuz varsa yazarsınız yoksa basar gidersiniz,ne hasta insanlarsınız mantarmısınız leylekmisiniz.
Çokmu komik kuş gribi denilen şey,toplu ölümler başlayıncada dalgami geçeceksiniz.
Türkiyenin en önemli konusu şu anda belki farkındasınız belki değilsiniz,belkide kapasiteniz yetmiyor.[signature][hline]Buz
Noob W/MO =GW=
Sosyal ağlarda paylaş

o hindiler bi adama aitmiş satıyomuymuş kesiyomuymuş ne.şimdi hindiler ölünce adamın işi batar heralde yazık[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet bende haberlerde izledim. kuşlardan tavuk ve kümes hayvanlarına geçmiş. yumurta ve et yoluyla insanlara geçip geçmediği konusunda bir bilgi yok. fakat hızla yayıldığı kesin çünkü kuşların göç mevsimine denk gelecek. durum kötü, umarım hastalık araştırılır ve çözüm üretilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

kuş gribini, grip muhabbetine çevirdik:) Benim bi arkadaş var kuş gribi olmuştu son anda doktor kurtardı[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Visne-Suyu, 09 Ekim 2005 10:02 tarihinde demiş ki:
ben oldum bunu

insanlara bulaşıp bulaşmadığı kanıtlanamadı die biliyorum ben lol[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 09 Ekim 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...