gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 benim baglanti ucmaya basladi yine ya :=) varmi boyle bisey :=) aha yanlışmı diye bida yaptırdım sonuc bu :=) [Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Private Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dl yap bir kaçla indircen?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 daha ne istion o hızla ne istersen yap :) telekom'un sitesinde vardır belki ariza[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eheh :) belki 50 yıl sonra o hızda bağlantın olabilir :-p vallahi dandik telekomun hız testi bile dandik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi bizim o telefon kablolarıyla nasıl oluyo bu iş anlamadım? :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125978[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 internet explorerda sorun vardır . sayfa tma yüklenmeden yüklendi verisi gidiyordur bi şekilde . test yaparkent stop tuşuna tıklarsanzın 700000 kbps dahi elde edilebiliniyor , inanmayan denesin[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Telekom bu ne yapsa yeridir.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...
Öne çıkan mesajlar