ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sanırım adı buydu "senkron sorunu" (tam emin diilim) ses ve görüntünün uyuşmaması!! ya şimdi şöle bi durumum var format attıktan sora bilgisayarıma ayrı ayrı codecler yüklemek yerine decopa yı yükledim içinde bs pro flnda var neyse dersim şudur ki ocnin toplam 14 bölümü netten çektim ve hepsinde senkron sorunu var şimdi codecleri yeniden yükle fln demenizden önce başka videolarda sorun çıkmadığını söliyim.(söledim) ayrıca o.c. leri aresten çektiğim düşünülürse hepsini aynı kişiden çekme olasılığımda biraz düşer ki sorunun videolarda olduğuda belli olmaz. sorum şu bu neden kaynaklanııyor? okumaya zahmet edip cvplayanlara şimdiden teşekkürler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 11 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 codecleri sil tekrar yükle :) decopa kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende diğer şeyler için sorun yaşamıyorum ama oc ler için bi ayrıcalık yapıyor sanırım decopa[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 videolan.org dan vlc yi indirip indirdiğin filmlere bi de orda bak,sorunun filmlerde olup olmadığını anlarız. (vlc windoz codecleriyle uğraşmıyor hiç)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 saolasın ya ağız tadıyla izledim 3. sezonun ilk 3 bölümünü :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar