Quibble Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bugun yalvardim kendi kendime dusunme artik diye, kapattim gozlerimi seni aramamalari icin heryerde. Gunese haykirdim sensiz kararan dunyami aydinlatamadigi icin ! Beni dinlemekten yorulmus siseye anlattim hissettiklerimi sonra durdurmaya calistim ellerimi birdaha uzanmasinlar ona diye... Yavas yavas dagilan sigara dumaninindan istedim bana seni anlatmasini, yanlizliga soyledim bugun ilk defa ondan ne kadar nefret ettigimi Kendime acidim , attigim her adimda yanimda sen olmadigin icin Farkettim bugun kokunun , gulusunun , varliginin herparcasinin benden kactigini Sana caresizce uzanmaya calisan ellerimi geri cektim bosluktan Kalbimdeki acinin sevgizsizlikten degil sensizlikten oldugunu anladim bugun Sonra aciyi aradim kalbimde, kalbimi aradim bedenimde.... Kalbimi yerinde olmadigini fark ettim bugun, geriye parcalanmis bir bosluk..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yokmudur yorum "bos" birakmiyalim lutfen :([signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 karamsar... *!(diyene bakh)*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 güsell olmş eline sağlık....[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ewet güzel ama karamsar biraz ..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 "Yorum" demek sence pışpışlamak mı sürekli? Bir şekilde insan fikrini belirtir. Ayrıca "şiir"de esas olan yazarın ne anlattığı değil, senin neresinden bakıp tat aldığındır...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar