OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ke bulunan ve satılan butun ıtemler dup yanı sahte yakın bır zamanda sılınecek ve herkez cıplak kalacak paralarınızı bosa harcamayın orjınal ıse ıtem saklayın arklar gm cok yakın bır zaman da sılınecegını soledı kısa bır sure kapalı kalacak server ve bazı carlarında banlanma olasılıgı cok yuksek dıkkat edın :)))[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 lvl 66 diosun o charın gider o emekler naparsın ? :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben dup ıtem kullanmıyorum ısım olmaz bos keser gerekenı dusururum[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaynak ?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaynak gm baskası soleyemez bunu[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: OrioN_, 11 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: kaynak gm baskası soleyemez bunu bişe demedim ama nasıl notice flnsa bi at ss[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaynak mıçım :) cem yılmaz pls[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben sadece dosthane bır uyarıda bulundum zamanında basımıza geldı ve herkesın ıtemı sılındı arklar sabredın gercek ıtemlıler kalsın oyun duzelsın ama ben ıtem alırım sılınır eglenceme bakarım dıyorsanız pazar herzaman acık :)[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar