dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Donanim&Yazilim'a acabilirdim ama sorunun fraps'tan mi yoksa oyundan mi kaynaklandigini bilmiyorum. 1600x1200 Full details 30 fps ile falan oynuyorum.Fraps'la capture etmeye basladigimda fps 2-3 civarinda dolasiyor. Capture ederken Half-Size 20 fps kullaniyorum fraps'la. Acaba sorun nerede,ah nerede vah nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi aynı sorun bendede var walla sanandreası kayıt ederken hiç bir sorun olmuyo[signature][hline]Disaster Orc Shaman LvL 60 Disappear Undead Rogue LvL 3x www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Frapsle kaydederken sistem performansı çok ciddi azalır wowda ondan ayarlarınızı düşürün öyle kaydedin mesela 800-600 yapıp öyle deneyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aynı sorun bendede vardı, bi Dunedain'in dediğini denicem bakalım nolcak.. teşekkürler buarada :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar