DeviLisH Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Şifremi Id mi yazdıktan sora server sayfası geliyor ve a1a2a3 lerden birine giriyorm. Ana karekterım olan ortadaki karekterimi seçip ok butununa basar basmaz Disconnect game hatası alıyorum. Fakat sağdakı vede soldaki karekterlerle giriyor sorunsuz. Bu konu hakkında bilgisi olan yada sorunu nasıl düzeltebilceğimi bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oyuna tekrar girebiliyorsun disconnect olduktan sonra.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eskiden ban sistemi öleydi simdi degisti sadece chara atiyolardi accounta degil belki chara ban yemisindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende bi gun girerken id pass yazdim bi bakdim lvl 63 mage karus aresde elinde elix fln war full set complete giymis =) Start dedim veeeeeeeeee Select Characters fln hatasi verdi bi daha gormedim ole bisey :)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar