Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative SoundBlaster Live 5.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler Creative'in 5.1 ses sistemlerini kullanan vardır mtlaka içinizde. Benim ses kartı on-board'du. Şimdi 5.1 creative soundblaster aldım. taktım. tanıttım calısıyo gusel ama. Hoparlorlerin 4 unden ses geliyo. Center olandan ses gelmiyo bunun ayarını bulamadım. Bi de sanırım ses stereo değil.

Eger ayarlarından anlayan varsa yardımcı olabilirmi?[signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
ses kartı 5.1 i desteklemiyordur..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Sacmalamayın ses kartım zaten bu alet için yapılmış, yeni aldım daha on-board oldugu için eskisi. okumadınız mı yazdıklarımı. Creative SoundBlaster Live 5.1[signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
Kendi programı olması gerek onun.
Driver ve ek programları yüklediysen ayarları yaparsın.
Birincil ses kartını Creative yapmışsındır heralde,ayarları biraz kurcala.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 05 Ocak 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
ses kartı 5.1 i desteklemiyordur..

Creative SoundBlaster Live 5.1 demiş adam nası forum okuyorsunuz şaşıyorum.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hıc alakası yok bak kardes...sımdı creative play centerı calıstırıon...calıstıkdan sonra ortada bı ok ısareti var...ona tıkla ortadan bı bolme daha acılcak acılan bolmenın sol alt tarafonda bı sımge gorcen cok ufak..ona tıkla ..off on seceneklerı muhtemele off da..onu on yap..sorun cozulur[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Mesaj tarihi:
ve bunun yanında winamp ayarlarını kurcalama winapda sorunun yok eer kurcalarsan 2 kolonla kalabılırsın...bana oldu cıldırıodum:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
bu arada sasırma simge dedigim sey sımdı bakdım cmms diye ıbı yazı ona tıklican..sora on dicen..tmmdır bu sorunu herkes yasıyo..[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
ulan floodun allahını yapdım be:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
Alakası yok arkadaslar
Bendede Creative 5.1 live ses kartı ve inspire 5200 5+1 ses sistemi var. Aynen Center'dan ses gelmıyor bendede.

Bİ software olayıyla alakası yok bunun tek nedeni PSU'nun yetersiz geldiginden dolayı.

Yani bende bu konuyu uzun uzun arastırıdım hatta buraya bıle yazmıstım zamanında. Edinebildigim tek sonuc bu oldu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
sesin ona göre kayıt edilmiş olması gerekmez mi?
bende dün creative 4.1 aldım ses kartım 5.1 destekliyor.ama mp3 dinlerken arka hoparlorden ses gelmiyor.Anca dvd gibi bişiler dinlediğimde arkalarda çalışıyor.

ps.eski dandik hoparlorlerimden kurtuldum.ohhh be kulaklarım bayram etti valla 5-6senelik hoparlor kullanıyordum.mouseu hareket ettirince cizz cizz ses geliodu hoparlorden.
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 05 Ağustos 2005 08:24 tarihinde demiş ki:
Alakası yok arkadaslar
Bendede Creative 5.1 live ses kartı ve inspire 5200 5+1 ses sistemi var. Aynen Center'dan ses gelmıyor bendede.

Bİ software olayıyla alakası yok bunun tek nedeni PSU'nun yetersiz geldiginden dolayı.

Yani bende bu konuyu uzun uzun arastırıdım hatta buraya bıle yazmıstım zamanında. Edinebildigim tek sonuc bu oldu

abi kulandım ses kartı ve ne ıse yaradıgını bılıyorum benden iyimi bilceksiniz cocun aklını karıstırmayın...sımdı orda dedıklermı yap ve sorunun cozuldugunde buraya cozuldu dıye haber ver..ınanmıyosanız gorun sonucunu[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
bı kere daha anlatıyorum herkes cok ii ve dikkatlı dınlersın kımsenın dedınede kulak asmayın.play centeri ac calıstır..sag tarafta eax yazıyo onun hmn solunda sag tarafa dogru bı ok ısareti var.ona bas yenı bı bolme acılcak.acılan bolgenın sol alt kısmında cmss diye ufak bı yazı var.ona tıkla on off seceneklerı cıkcak.on u tıkla sorun bıtmıstır.[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
LuCk, 05 Ağustos 2005 08:17 tarihinde demiş ki:
hıc alakası yok bak kardes...sımdı creative play centerı calıstırıon...calıstıkdan sonra ortada bı ok ısareti var...ona tıkla ortadan bı bolme daha acılcak acılan bolmenın sol alt tarafonda bı sımge gorcen cok ufak..ona tıkla ..off on seceneklerı muhtemele off da..onu on yap..sorun cozulur

Oh bee nostalji yaparken actıgım konuyu buldum ve becerdim. Süper geliyo ses. Allah ne muradın varsa versin :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
  • Yeni Oluştur...