amon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaşasın akımımız[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 biz seviyoz hormonlarımızı.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olayı anlamadım. amaç tam olarak ne ne istiyosunuz yani,nasıl ulaşacaksınız amacınıza,kendinizi nasıl duyuracaksınız? bir de sizin dediğiniz bir tür kapanmaya gitmez mi?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Rahan, 31 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: biz seviyoz hormonlarımızı. +1[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eğitim şart :D :P[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
amon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: shapshal, 31 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: olayı anlamadım. amaç tam olarak ne ne istiyosunuz yani,nasıl ulaşacaksınız amacınıza,kendinizi nasıl duyuracaksınız? bir de sizin dediğiniz bir tür kapanmaya gitmez mi? biz amacımız ulaşttığımızda insanlar başkaları ''baksın da beeni s.kmek istessin'' der gibi orası burası açık dolaşıp sonrada taciz edilince çığlık atmicak....biz amacımıza ulaştığımızda bi kızı yada adamı ggörünce insanlar ''göte baaaaak'' demek yerin ''ne hoş'' diyecekler......umarız[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 peki böyle devasa bir değişimi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: biz amacımız ulaşttığımızda insanlar başkaları ''baksın da beeni s.kmek istessin'' der gibi orası burası açık dolaşıp sonrada taciz edilince çığlık atmicak....biz amacımıza ulaştığımızda bi kızı yada adamı ggörünce insanlar ''göte baaaaak'' demek yerin ''ne hoş'' diyecekler......umarız olay bitmiştir abi bu kadar güzel açıklanır[signature][hline]... that's me in the corner...
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: amon, 31 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: biz amacımız ulaşttığımızda insanlar başkaları ''baksın da beeni s.kmek istessin'' der gibi orası burası açık dolaşıp sonrada taciz edilince çığlık atmicak....biz amacımıza ulaştığımızda bi kızı yada adamı ggörünce insanlar ''göte baaaaak'' demek yerin ''ne hoş'' diyecekler......umarız düz mantık iyidir güzeldir, sonuca hızlı ulaşmak da hoş bir şeydir ama yan etkilerin göz ardı edemezsin. insanı olmadığı bişi yapmaya çalışmak, yani kendine, en bir temel iç güdülerine tersine tersine iteklemek yapılabilecek en büyük yanlış. hem ben, ben olamazsam neyim? ne diye yaşayayım? dediklerinize ulaşmak için bu iç güdüleri bastırma yönteminin yan etkileri çok fazla. diğer seçenek de bu güdülerin en bi özgür tatmini.. (yani deyin ki çıplak heykeller yapalım kiraz mevsiminde de kimse çalışmasın bak o süfer olur.)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
amon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şu anda iç güdülerim evin önündeki ağaca çıkıp ordan ağacın dibindeki audi tt ye atlaamak isstiyo.....ondan ssonrada mahallenin en güzel kızın penceressinde gece girmek ve onun....... . ama yapmıyorum. neden? artık insanlık bilincine ulaştım...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
merciman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gercekten auidi tt mı var . amon size gelebilir miyim... ben de auıdı tt istiom. arabaların en ii si. konu biraz saptı kusura kalmayın devam[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
amon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 işte bu akım yeni bir kültür devrimi balatacaktır[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya bi git ya :) [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 23:00 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tırt bir akım onu söyliyeyim de. ayrıca ideal insan modelinize üreme düşüncesini azaltmaya kasmışken biraz daha iyi şeyler üretme düşüncesi de ekleyin. önce kendi evinizin önünü süpürün sonra bir lider hedesi hödösü olursunuz.. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 15:12 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ne olursa olsun insan insandır. kimse biyolojiye karşı çıkamazz.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 "gercekten auidi tt mı var . amon size gelebilir miyim... ben de auıdı tt istiom. arabaların en ii si. konu biraz saptı kusura kalmayın devam" bir de arabaya veren erkekler var antimotor akımı da olsun :)
Öne çıkan mesajlar