Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anti-testestro akımı anti-östro akımının yanında....

amon

Öne çıkan mesajlar

mercimekçim...sık sık msj atın şuraya bak topic kalkacaak....güncelliğini koruması ve çevre toplaması lazım....biz entellektüel bir humanizm devrimi için buradayız[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

valla biz hayda dümen nesli madonna kuşağıyız full libido over dose testesteron ama maço değiliz orası ayrı...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 27 Ağustos 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
mercimekçim...sık sık msj atın şuraya bak topic kalkacaak....güncelliğini koruması ve çevre toplaması lazım....biz entellektüel bir humanizm devrimi için buradayız

butun çabam bu amoncum... topiğin kalkaması için elmden geleni yapacagıma emin olabilirsin... östrolara ve testestrolara son...=)[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

efendim size şöyle bir eleştiri getirmek isterim,
kadınlığın açılıp saçılmayla ilgisi yoktur, hatta böyle tipler kadınlığı çok çok az olan(hatta hiç olmayan), "bir şekilde" kadın olmaya çalışan tiplerdir. aynı şekilde maço tipler de erkek olmanın kıyısından köşesinden geçebilecek tipler değillerdir.
ya tamam, akımlarınızı kökünden sarstım ama böyle bu ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightCrawler, 27 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
efendim size şöyle bir eleştiri getirmek isterim,
kadınlığın açılıp saçılmayla ilgisi yoktur, hatta böyle tipler kadınlığı çok çok az olan(hatta hiç olmayan), "bir şekilde" kadın olmaya çalışan tiplerdir. aynı şekilde maço tipler de erkek olmanın kıyısından köşesinden geçebilecek tipler değillerdir.
ya tamam, akımlarınızı kökünden sarstım ama böyle bu ;)

hiç bi seyi sarstıgın yok aslında bizim de söylemek istedigimiz seylerden birisi de bu... dişiligin acılıp sacılmakla bi ilgisi yok... bizim sözümüz dişiliğini böyşe kanıtlamaya calısanlara...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

anlatılanlar biras abartı ama doru yanları da suphe goturmez. yanlız üni okuyan kesim bu kadar değil be kardeşim bunlar varoş diye tabir edilen okuyamayan yada okumak istemeyen insanlar sonuçta okulda istemesende belli bir kültür sana empoze ediliyor. salla konu dağılcak simdi
kısaca yanınızdayım[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 28 Ağustos 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
anlatılanlar biras abartı ama doru yanları da suphe goturmez. yanlız üni okuyan kesim bu kadar değil be kardeşim bunlar varoş diye tabir edilen okuyamayan yada okumak istemeyen insanlar sonuçta okulda istemesende belli bir kültür sana empoze ediliyor. salla konu dağılcak simdi
kısaca yanınızdayım
ama bende nice ünililer gördüm östro olan...ve şu gerçeği de unutma...ülkemizdeki üni bitirenlerin nüfusa oranı...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

testestero dediginiz sey erkeklik hormonu testesteron mu ? ayrica turkiyede dogu kisimlari disinda hala oyle yasayan erkekler var ama paticige falan takilan kroyum ama para bende misali bir zihniyete sahip biri oldugunu sanmiyorum.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

testestro ; tek özelliği testestron hormonuna sahip olan insandır....forumu baştan okusaydın anlardın...böyle olmak için doğulu olmak gerekmez...karı kız muhabbetinden başka bişey bilmeyen, sayabileceği tek spor futbol olan, erkek grubu dışında bir arkadaşlığı olmayıp gay-band izlenimi oluşturan arkadaşlardır....yanı doğululuk kroluk bşy diildir...şşşt...yukardaki...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

efendim assagidaki ?
benim demek istedigim su hemen parlama orda sadece bir hata var sandim , istanbul , izmir , ankara gibi yerlerde yasayipta macoluk yapan kro olan insanlar var tabiki ama doguda daha cok var ve bununla [daha cok kadina karsi siddet , aile ici siddet , yozlasmayi engelleme] ilgilenilmeye calisyor . bence dedigim gibi sizinde imkanlariniz yetersiz ama bunun hitap edecegi kitle paticik degil... sonucta aramizda sevgilisini doven , isi gucu kari kiz muhabbeti olan[ki bolca var bence] gercekten bir kro gibi davranan cok az insan vardir hatta yoktur .[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

özel üniversitelerde de var die biliyorum.tek amacı yüzlerini boyayıp düşük bel pantolon giyip abatılı küpeler takıp hava atmak için okula gelen tipler.erkek arkadaşına sinirlenince herkesin içinde gayet "selin"ce bi tavırla hafif çığlık atarak son model cep telefonunu yere fırlatan tip kızlar.
vs.
vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...