amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ilk önce bu akımları ve terimleri tanıtalım... ---Anti-östro akımı 2003 yılında antalyada başlamıştır...akımın önderi paticik ailesinden ''irin'' kardeşimizdir... irin bir gün yolda gezerken bissürü kızın açılp saçıldığını ve olanca gücüyle kadınlığını ortaya çıkarttığını ve bu kızların tek meziyetlerininde damarlarından fışkıran östrrojen hormonu olduğunu görür ve karar verir.Genç kızlarımız östrroluktan kurtulmaalı ve kaddın olmanın yanında başkaa özelliklere de sahip olmalıdır... ---Anti-testestro akımı yıllardır var olan bir anti-maço hümanizma akımıdır...ama yüce önder ''irin'' in yakını olarak bu akımı gündeme almak bana düşmüştür...anti-testesro akımı ; erkek adamın erkekliği ve erkeklik organı dışında da bir özelliği olmasını amaçlar...erkek milleti artık tesbih beyaz çorap balgam maço beşgeninden sıyrılmalı erkekden önce insan olmalıdır...yani karı kız muhabbetini aşmalı (bırakmalı demiorum), erkek grubunu bırakmalı kızlı oğlanlı arkadaş grupları olmakıdır...güç kavramının kas dan ve kaba kuvvetten olmaadığının bilicine varmalıdır...işte anti-testestro akımı bu nedenle vardır...artık insanlar cinssiyetlerinin önüne insanlıklaarını koymalıdırlar.Sizide yanımızda görmekteen onur duyarrız... eeeeyyy....paticik ailesi sizde bu akıma katılın...anti-testestro anti-östronun yanındadır.... terimler: ösrtojen: kadınlım hormonu testesteron:errrkeklik hormonu östro:östrojeni fazla kaçan kadın mahlukat...cix ler ve tiki kızlar da bu gruba girer testestero:tek mezziyetleri erkek olmak olan insaancıklaar...yazık yaa...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? [Bu mesaj amon tarafından 25 Ağustos 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj amon tarafından 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmmm.. mantıklı bir yaklaşım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sonuna kadar yanınızdayım. butun östroları yok edelım;))(macoları da yok edebiliriz sorun deel.,)[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şimiden iki destekiçiye ulaştık bizim sırttımız yere gelmez bundan gayrı...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 akımımız ölmez vatan bölünmez...bu topic insanların ae yoğun paticikte olduğu saat tede üst başlıklardan olmalı ki herkez tekinliğimize katılsın...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Öeh be beyaz çorabı da kroluk alameti ettiniz zorla! Ne var ki çorap işte[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben de ben de... katılıyorum bu şerefli akıma[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu şerefli akıma katılmak gurur verio sabun yapmak lazım bunları:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aseksüel olmaya niyetim yok. sekso manyak zaten deilim. ortasını bulun :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 25 Ağustos 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Mr_Hand, 25 Ağustos 2005 15:34 tarihinde demiş ki: aseksüel olmaya niyetim yok. sekso manyak zaten deilim. ortasını bulun :D asexülellikle alakası yok arkadaşım...sexüellik bizim doğumumuzla bize verileen ve hatta doğumumuza etki eden bir faktördür. Anti-östro ve Anti-testestro akımı sexüaliteden önce humanizmayı ön plana çıkarma çabasındadır.... önce insan sonra erkek/kadın[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazdığımı bi daha oku sen.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tamam sen asexüel olma da sanki muhalif gibi yazmışsın .ondan böyle bir cevap yazdım demek istediğini açarmısın...ama seni de burda görmek onur verici....benim için küçük insanlık için büyüüüüüüüüüüüüüüük bir adım... [Bu mesaj amon tarafından 25 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 site yapayım ben size bi...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu davada hertürlü yardıma hazırım , yürü anti-testestro ve anti-östro akımı...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 e ama şindi yolda yürürken bizim gözümüzü gönlümüzü kim açacak mini eteklernen felan. hormonları sevelim koruyalım onlar canımızın sıkılmamasını sağlayan şeyler. bu kampanya yerine toplumdaki tabuları neyim yıkalım, davşan gibi olalım.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yukardaki!gidip kendikendini tatmin etme yollarını dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 topic'imizin kapanmaması adına(sayın yüce usta!iris'in nasihatlerine dayanarak)laf atmıycam arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 östrojen hormonu insanlığı yozlaştırıyor pisicikler paticikler!!duyduk duymadık demeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: amon, 25 Ağustos 2005 13:26 tarihinde demiş ki: anti-testesro akımı ; erkek adamın erkekliği ve erkeklik organı dışında da bir özelliği olmasını amaçlar...erkek milleti artık tesbih beyaz çorap balgam maço beşgeninden sıyrılmalı erkekden önce insan olmalıdır... seninkisi nasil bir ortammis oyle balgamli , beyaz corapli vs li . sinif mi atlamaya calisiyorsunuz anlamadim ki ? yok ne zaman ve nerde erkek dedigin o bahsettigin 5gende oldu onu anlamadim . var senin gecmisinde birseyler seziyorum ahahaha[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaslar atısmayın.topicimizi kitlenmesine sebebeyiyet vermeyin.. ayrıca akımı ben yaymaya baslamıs olsamda ilk ortaya cıkısı 2000 yılında antalya anadolu lisesinden 4 ulu insan yaptmıştır... biri de ulu zaaat ablam olur...ama gündeme taşıyan benimdir.ikl destekcilerim: benerice ve merciman dır. seviyorum sizi kızlar... ve ilk erkek destekcimiz ve aynı zamanda anti testestros akımı sozcusu amon dur....[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: huun, 25 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: amon, 25 Ağustos 2005 13:26 tarihinde demiş ki: anti-testesro akımı ; erkek adamın erkekliği ve erkeklik organı dışında da bir özelliği olmasını amaçlar...erkek milleti artık tesbih beyaz çorap balgam maço beşgeninden sıyrılmalı erkekden önce insan olmalıdır... seninkisi nasil bir ortammis oyle balgamli , beyaz corapli vs li . sinif mi atlamaya calisiyorsunuz anlamadim ki ? yok ne zaman ve nerde erkek dedigin o bahsettigin 5gende oldu onu anlamadim . var senin gecmisinde birseyler seziyorum ahahaha yok yok.cocuklugunu bilirim .gecmiş temiz.ama bu ulkenin gercekleri kacamayız... sorunla savasmanın ilk yolu,onu kabullenmektir..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 antitestestro akımını güncel olarak açıklasana.yani sokaktan mesela.beyaz çorap balgam deilde daha tanıdık şeylerle bahset [Bu mesaj berenice tarafından 25 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [Bu mesaj berenice tarafından 25 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 berenice arkadaşımı kutlamama rağmen eleştiriyorumda...daha yavaş...gaza gelme[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yavaşladık da.bekliyorum.kimsenin ilgisini çekmio herhalde. eleştirmen olunuyomu senin bölümden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar