Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaşlar Hamlet'teki olmak ya da olmamak gibisinden bir söz varya. O sorunun ingilizcesi nasıldı? Çeviri yapmayın. Orjinal kitaptan okuyan veya bulan varsa yazsın lütfen. Önemli de o yüzden sordum =) En kısa zamanda zaten okuyacağım orijinalini =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 To be or not to be... Budur! Ama devamını bilmiyorum :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 "To be or not to be. That's the question." Lazım olduğunda bi arkadaş telefondan, bir arkadaş kütüphaneden bakmaya gitti. Bende Paticik'e başvurdum =) Kütüphane daha hızlı çıktı =) Yine de herkese teşekkürler .. [Bu mesaj Silmarwen tarafından 11 Ekim 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar