mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kısa film çekicez arklarla cameramız bozuldu artık pro bişey almak istiyoruz ömerebileceğiz bir cam var mı ben sony vx-2100 ü düşünüyorum yada canon gl-2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben de başka bişey sandım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ikiside fazlasiyla is gorur, eger post konusunda derdiniz yoksa. Canon gl-2 sony e gore bi adim daha ucuz olabilir.. ama arada daaaaglaaaaaar kadar fark yok yanilmiyorsam. HDV yada xl2 gibi seyler de onerilebilir ama butce ile alakali, kisa film icin nereye mesela? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bende başka bişi sandım.. Cam sandım.. niye doru düzgün türkçe yazmıosunuz herkez anlasın?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Evet bende pencere camı sandım :) "Cool" olmaya gerek yok Türkçe kullanabilirsiniz.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 aynı fiat ama amazonda arada 50 dolar fark falan var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gl-2 güzel kameradır. Bütün yaz boyunca onunla cekimler yaptım. Alırsanız memnun kalırsınız diye dusunuyorum.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar