DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 elimde savas sonrası baskında insanların bizi nasıl macro ile kestiğini gösteren bi video var bunu kullansak bunlara cezalarını verebilirmiyiz[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 inşallah gm ler banlar forum2.knightonlineworld.com adresine ilet artı olaraktan tebrik ediyorum herkez senin gibi olsa keşke[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 resim koymayı bile beceremiyom bana buraya nasıl koyacağımı anlat burdan çeker siz oraya koyarsınız cezalarını bulsunlar istiyom[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://rapidshare.de/ adresine gir ordan Gözatı tıklayıp Upload butonuna bas sonra biraz bekleticek seni sonrada bi link vericek galiba onu buraya kopyala[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi baktımda şuanda 192mb nasıl upload eder onu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haaaaa onu divx e çevirici programlar fln var onlarıda ben pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile adobe premier bu konuda çok iyi bi program :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: DioNea, 11 Ekim 2005 15:05 tarihinde demiş ki: abi baktımda şuanda 192mb nasıl upload eder onu Windows movie maker la codec le onu max 5 mb felan olcaktır :)[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tamam onu bi indireyim bu işi bugün bitircem[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 saol burial walla adobe de 182 mb mı neymiş indirmeyle uğraşcaktım bide[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bıktınız ama movie makerle codec nası yapcam bulamadım onuda söyleyin tamam :)[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: DioNea, 11 Ekim 2005 15:12 tarihinde demiş ki: bıktınız ama movie makerle codec nası yapcam bulamadım onuda söyleyin tamam :) Görünümden görev bölmesi ini tıkla solda bir menu açılacak o menude 1. bölüm içerisinde video al var oraya tıklayıp codeclemek istediğin moviyi seçiceksin bir süre ara belleğe alıcak dosyayı daha sonrada movie yi aşağıdaki film şeridine sürükliyeceksin en son olarakta 3. bölümdeki bilgisayarıma kaydedti tıklayıp makinene codecli bir şeklde kaydediceksin hepsi bu :)[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ok tamam :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 off bu aresde Fr0mhell ve warriorlast oynamaya devam ediyor biri pm atsın şu ehriflere forumdan ekran ekrana görüşelim pohk herifler :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaptım upload ediyom[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 video da yediğim damagelerede bakın adamlar 100 vuruyo ama aynı anda 20 tan ok yiyoruz bide koşarak atmıyolarmı deli oluyom edit:oyunun sesi açıktı ok seslerini bile duyabilirsiniz[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://rapidshare.de/files/6144806/Film.wmv.html[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 veya şöyle vereyim siz yapın http://rapidshare.de/files/6144806/Film.wmv.html[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 HoŞ Cidden Aresde bunu görmek istiyor iseniz human apos spotunda bekleyiniz holyghost / fr0mhell / warriorthelast 3lüsü gelecektir bir anda warriorlar bi ileri bir geri bir ileri geri yapmaya başlıyorlar size gelirken sonra 1 sn ye bakıosunuz dmgler sıralanıyor Press Ok el çabukluğu diyeni çizerim :S imkan yok 1 sn de 1 sw. dance vursa 8sn yaşama şansım var potsuz ya :|[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nereye varcak bu işin sonu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gm a kosp ücretinden fazlasını verirsek hallederiz sanırım :D buda eşiitir = oyun paralı olsun demek gibi.. :( olmasın biz ufaklıklar oynamayız daha lvl 61 e kasıyorum paralı olmasın np feda olsun kosperlara :|[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hep gm nin halt yemesi bunlar[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 joey sen o dediğini yapacakmısın siteye vercenmi bunu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar