LasveGas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Selam Millet ben bazılarınızın tanıca üzere lasvegas uzun zamandır bu oyunu oynuyorum (betedan) eyer sıze yardımcı olabılcegım konular olursa bilgilerimi paylaşmak isterim-[signature][hline]LasveGas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyi madem öle bana nasıl kesin dupe yapılır onu öğret :D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah hayatın dup olmuş :P yazık olcak charın high class bişiyse :)[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 59 assasinhayatım 2 gün önce dupe oldu göt zoruyla bi dts kestik shard çıktı +7 ye bastık sabah kalktım dagger yok böle g..te böle y.....k anlkadın sen[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: LordBowman, 11 Ekim 2005 03:43 tarihinde demiş ki: 59 assasinhayatım 2 gün önce dupe oldu göt zoruyla bi dts kestik shard çıktı +7 ye bastık sabah kalktım dagger yok böle g..te böle y.....k anlkadın sen hahhahah koptum :D:D:D şansa bak yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sen şansı bundan sora gör 3 accounttuda gb ile dolduracam dağıtacam sora sıraya girin günde 6 saat duğe kasıyom[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasveGas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya aslında dupe yapmak kotu bıse ama bu ounda hersey para ve bu oyunda gercekten cok para donuyo oyundan cash pointle 150 mılyonluk buff scrol alsanız gm ye soleyıp size manyak bı char yapar ve cogu yabancının böle ondan sonra turk turk dıyo herseyı bıze yıkıyolar olay sadece su onlar parasıyla bız zekamızla hareket edıyoruz.(ama bizim içimizdede ibne cok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 usta sen şu 150m luk buff olayını bi anlatsana o nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 onlar yapıyosa bizde yaparız dimi[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: LordBowman, 11 Ekim 2005 03:43 tarihinde demiş ki: 59 assasinhayatım 2 gün önce dupe oldu göt zoruyla bi dts kestik shard çıktı +7 ye bastık sabah kalktım dagger yok böle g..te böle y.....k anlkadın sen dts den shard düşüo mu bende keseyim valla hiç shardım olmadı:D[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 demekki dts shardı duperin birinden almış :P[signature][hline]Server = Cypher 1/2 Irk = Karus İşi = Warrior Nick= Hoodstar lvl = 29 .... Yeniden Başladık Bakalım KO ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 lol[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ziyaaa anteni cevir shard dts:D alahim ya banada solucandan +8 shard düstü sora gm yanlis koyduk dedi aldi itemi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar