Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda Pokemon oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerden indirebilirim acaba ?
biri marioyu sormus cevaplamıslar
Bana da pokemon piliz :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
p2p nedir ?
ya bayamadı mlsf daha oynayamadım hic[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
ya evde var da upload edemiciim yakın zamanda. :/

not : blue'yu bitirmiştim , en sonda Garry geliyodu , Articuno ile tepesine bindiydim ehehe.

Nidoking , Trash saldırısını tavsiye ederim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 10 Ekim 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben ortaokula giderken oynamıştım en son :D şu an üni 3 te olduğumu düşünürsek ne kadar geçmişte kaldığını anlarsınız :)

bu arada sanırım pokemon gold diye bi tane vardı , ebnim en çok o hoşuma gitmiş ti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ekim 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende Pokemon Crystal ve Sapphire'nin kartuşları vardı,bence bu ikisi en iyi oyundur,hepsini oynamıştım vaktinde..: )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 10 Ekim 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
bu gereken program

bu da pokemon yellow

iyi oyunlar :P

ya linkler calısmıo daha dorusu sayfaya girio ama download icin tıkladıgımda page can not be found yazıo[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
ooo super olur :D
tamam eskiden oynardın :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
3D yok galiba ama gba (gameboy advence) için çıkarılmış pokemon yok mu?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...