BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Nerden indirebilirim acaba ? biri marioyu sormus cevaplamıslar Bana da pokemon piliz :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Onlar baymadı mı hala? P2P kullan. Oralarda vardır...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 p2p nedir ? ya bayamadı mlsf daha oynayamadım hic[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Kazaa, i-mesh, limewire falan...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu gereken program bu da pokemon yellow iyi oyunlar :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Onu bitirdikten sonra pokemon red ide tavsiye ederim bayagı zevkli bir oyundur :D buradan bulabilirsin sanırım www.romreactor.net[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pokemon blue süper.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben bitirmiştim bunları ama en sonda bi şeye katılıyon orda kalmıştım :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya evde var da upload edemiciim yakın zamanda. :/ not : blue'yu bitirmiştim , en sonda Garry geliyodu , Articuno ile tepesine bindiydim ehehe. Nidoking , Trash saldırısını tavsiye ederim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 10 Ekim 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 linkler calısmıo[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben ortaokula giderken oynamıştım en son :D şu an üni 3 te olduğumu düşünürsek ne kadar geçmişte kaldığını anlarsınız :) bu arada sanırım pokemon gold diye bi tane vardı , ebnim en çok o hoşuma gitmiş ti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ekim 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bırakın Bunlari Artık Yaw Geride Kaldı Onlar Ben 8 Ya$ımda Oynuyodum :D[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim|
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben hala oynarım manyak oyun ya[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bende 3-4 sene önce oynuyodum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bende Pokemon Crystal ve Sapphire'nin kartuşları vardı,bence bu ikisi en iyi oyundur,hepsini oynamıştım vaktinde..: )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
mutos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gameboy advance roms yazarsan herhangi bir arama motorundan cogu oyunu bulursun,pokemon da dahil :)
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pokemon gold vardı bende de buyrun upload ettim http://rapidshare.de/files/6127949/kgb.rar.html[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Dynun, 10 Ekim 2005 16:59 tarihinde demiş ki: bu gereken program bu da pokemon yellow iyi oyunlar :P ya linkler calısmıo daha dorusu sayfaya girio ama download icin tıkladıgımda page can not be found yazıo[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ooo super olur :D tamam eskiden oynardın :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ah ah ösledim walla misty i[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 3D yok mu ya 10 yıldır arıom ya =)[signature][hline] Loves are masturbating now..
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 3D yok galiba ama gba (gameboy advence) için çıkarılmış pokemon yok mu?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar