samandra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Slm, arkadaşlarımla beraber wow'u bırakmaya karar verdik nedeni ise ünivdeki derslerle oyunun bir arada yürümemesi. Neyse bu kadar açıklama yeter... char: lvl 60 Dwarf warrior Server: Magtheridon (BL'nin taşındığı yer) İtemlar: Helm: Helm of wrath(epic) ve darkiron helm(epic)/ Neck: Madallion of g.marshal/ Shoulders: Stockade pauldrons (epic)/ Back: Cloack of warding/ Chest:Ornite adamentium/ Hands:Gauntlets of might(epic)/ Ring: Ring of binding(epic)/ TH-sword: Obsidian edged blade(epic)/ Shield:Skullflame shield(epic)... Sevdiğim itemları yazdım... Bunlarla birlikte "buffsız" 8.2k armor, 4.5k hp, 380def., %16 crit. var.(alacağınız başka itemlarla birlikte cok daha ii olursunuz)... 300 enhant/300 tailoring var... Stormwind'de 10000 revarded/ 11000 kaldı exalteda (keçiye değil ata binerim ben kardeşim)... 150g parası var... Rank 4/ bu hafta 5 olur... Paintrain guildinde, mc yapıoruz, ragnarosu "kesiyoruz", bwl az kaldı ilk boss keseriz yakında... Battleground team kuracağız çok yakında, bu charda içinde takımın yakında marshal olursunuz yani ii kasarsanız fırsatınız var... ------------------------------------------------------------ Farklı acc'de lvl 60 undead rogue var... Elinde barmen(en ii epicler kadar güzel) ve glacial var yada dalrend mainhandde var... setler güzel mavi itemlar rare, olabileceklerin en iisi... Server magtheridonda... "Battlegrounds" diye bir guilddeyim, mc ye yeni başladık, yani kolayca dkp kazanabilirsiniz... Rank 3'e düştü normalde 13000 killi var, adam kesmesi inanılmaz... 110g parası var... 300 skinnig/ 230 küsür mining var... ------------------------------------------------------------- Bunlardan ayrı acc'de ama ikisi aynı acc'de bir lvl 60 mage ve lvl 50 rested paladin var... Mavi ii itemlar var... BL'de... ------------------------------------------------------------- Evet arkdaşlar bunlar satmak istediğim acc'ler... İrtibat adresi: [email protected] (msn ve mail adresim)... Özel olarak vakit ayırdım, hem msn hem mail hemde özel msj'ları hergün kontrol edeceğim... Not: Fiyat belirtmedim tekliflere bakacağım (merak etmeyin öyle abartı fiyatlar istemiyorum...) İyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
providence Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Senin bi priest wardı galiba onun için ne kadar düşünüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar