rarebee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 liseyi bitirirsen en az 3 yıl tecil hakkın var.örneğin ben 84lüyüm 2007nin başında askere gidicem.yani senin tecil süren var bence.öyle nisanda falan çağırırlar diye bir şey de yok.ara devre denen bir olay var sen iste yarın gönderirler askere.benim bi arkım gitmişti ne zaman giderim diye adam çantan hazırsa yarın yollayayım demiş.düz mantık kurarsak ben 84 dogumlu olup 2007de gideceğime göre sen 2008de gidersin :) yani tecil süren vardır bence.ama pat diye alıp götürürlerse bana sövme :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 32 yasina kadar tecil sansi var uni> master> doktora seklinde tabi master ve doktora asamalarini cift dikis yaparak 32 ye kdr ulasmak mumkun bkz. ben master da 3. senemdeyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar