blackxR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Türkiyeyi temsil etmek için gidicem ama önüme bi engel cıktı. ben 2 sene önce okulumu dondurum geçen sene gıdıcektım yıne vaz gectım ve ailem tastiknamemi aldılar.. 2 gün önce counter-strike: source turnuvasını kazandım ve türkiyeyi temsilen singapura gidicem ama suan askerligimi tehcil ettirmem gerekiyo. (pasaport alıcam çünkü daha) çevremdekiler sadece askerlik şubene git ve tehcil ettirmek istedigimi söle dediler, yetiyomus.. bunu daha detaylı bi şekilde ögrenmek istiyorum şubeye gittigimde hadi yallah askere demesinler :( (dogum tarihim : 25.07.1985)[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 demezler... okula devam ettigine dair (dondurmus bile olsan) bir belge al yeter Sonra sana bir form verecekler onu MEB e postalayacaksin... Ayrica tehcil degil tecil benim bildigim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tasdikname almis ama yani okula kaydi yok anladigim kadariyla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 okulla ilgim kalmadı baska bi çözüm bulmam gerekıyo suan ıcın.. :([signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 okulla ilişkin hiç bi şekilde kalmadıysa alırlar askere... cs turnuvasıda resmi bi olay olmadığı için kabul etmezler. belki varsa sağlık sorununu bahane edebilirsin ama o zamanda hastaneye sevkederler...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 11 Ekim 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :S EYWAHH[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla ben bi çıkış yolu düşündüm düşündüm bulamadım. belki bulan biri çıkar ama pek fazla ümitlenme. benide sağlık sorunumdan dolayı hastaneye sevketmişlerdi. 7 ay boyunca sabah 7'den akşam 5'e kadar kasımpaşa deniz hastanesinde süründüm. Her gittiğimde ortopedi doktoru yarbay bilmemkim hastanede olmuyodu (halbuki cafede çay içerken görüodum) doktor olmayınca boş durmayayım diye sürekli iş veriolardı... Her günde gidip doktoru sormak zorundaydım çünkü ertesi güne tekrar randevu veriolardı. Tam bir işkenceydi :([signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :( inş bi çözüm yolu bulan olur.. bu arada senın yasadıgın o 7 ay cok kotu gecmıs :([signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 liseyi mi dondurdun uniyi mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaşamayan anlayamaz... asker olsan "ulan benim görevim bu yapıcam elbet" dersin ama sivilsin ve yapmak zorundasın. kıytırık er'ler bile senin üstün oluveriyo. yani oradaki ennnn ezik insan bizdik (hastalar) bilgisayar bozuldu işin yoksa gel yap, yazı yazılacak işin yoksa gel yaz, dosyalar arşivlenecek işin yoksa gel yardım et.... sıkıosa "işim var" de.. sağlam raporunu eline verip ertesi gün askere alıolar..[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 askere gitsen daha iyiymis, tabi saglik sorunu ciddiyse gitmek gibi bi durum soz konusu degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 11 Ekim 2005 05:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Liseden terk isen, açık liseye basvur ancak açık lise kayıtlarıda bitti diye biliyorum ben.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sınırdan kaccak bı yer bılen varmı? kaccam[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: aquila, 11 Ekim 2005 05:39 tarihinde demiş ki: askere gitsen daha iyiymis, tabi saglik sorunu ciddiyse gitmek gibi bi durum soz konusu degil... son 1 hafta "beni askere alın" diye yalvardım. acıdılar halime üst kurula sevkettiler. Rahatsızlığımın adı multipl egzostos. kemiklerle ilgili bir sorun. yaşamımı etkileyen bişey değil ama askerlik yapmamı engelliyordu. neyse benim yine çenem düştü. gidip yatayım... Yalnız yatmadan önce şunu tekrar hatırlatayım. Kendini hastaneye sevkettirirsen, "askerliğe elverişlidir" raporunu verdikten hemen bir gün sonra askere alıyorlar. Unutma...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://www.asal.msb.gov.tr/sikcasorulan.htm al incele belki bi cvp bulursun.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi once askerlik subene gidiyosun ve diosunki abi ben bu sene universite sınavına hazırlanıyorum fln die yalan atıcaksın askerligimi tecil ettirmek istiyorum diceksin adamlar senin askerligini 2 sne kadar tecil edicek ondan sonra tabi daha once tecil ettirdin mi bilmiyorum bunu kesin dene[signature][hline]Bole okula kafam girsin bole okulu kurana kafam girsin bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 askere almazlar en azından kaçak olarak aranmadığın sürece hoppa askere yapamazlar gerçi 2 senedir askerlik şubesine uğramadığını varsayarsak, kaçak olarak gözüküyorsundur. ama şöle birşey var, askerliğini er olarak yapacaklar çoktan sevkedildi biliyorum, seni büyük ihtimal seneye alırlar askere o açıdan tecil durumu olabilir şubeye gidince direk askere alınmassın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Birinizde arkadaşın yaşını sormamış haa Yaşkaç Arkadaş 20 değilse sorun yok. Eğer yaşın 20 değilse sorun yok git okula tekrar başlıcam de tecil ettir . ben 20 yaşımdayken öss bahanesi iler 2 sene tecil ettirdim ama olmayınca 22 yaşımda gittim [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Ekim 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 85 liyim diye yazmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 30 una kadar tecil var sanırım... AMa onun da şartları var diye biliyorum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Valla ben techil ettirmiştim gerçi sürünmüştüm ama 2007 kadar rahattım :) Bencede bir askerlik şubesine git tescil etirmek istiyorum fln de yada bir hastanden sahte raporlar al fln bu sene ciddi ameliyat olacam diye eğer sağlam bir yerden alırsan bir sorun olmaz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 zor işler bunlar :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hiç korkmana gerek yok subeye gidiyorsun ben tecilimi uzatıcam diyorsun öss kasıcam lise diploman var nasılsa halen senin içinde gecerli aynı seyi ben yaptım gecen sene ayrıldım üniden bu sene gittim dedim tecil edicem öss kasıcam sordu bırakmısın bölümü beyanmedim vs dedim ok dedi orda üni terk yazdı okadar 2008 e salladım[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Prawler, 11 Ekim 2005 11:19 tarihinde demiş ki: 30 una kadar tecil var sanırım... AMa onun da şartları var diye biliyorum Meslek yüksek okulu 4 yıl üniversite 6 yada 8 yıl en fazla edebiliyor.[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 liseyi bitirmemis olursanda. Ve diyelim yol kalmadi seni askere alicaklar. O zamanda soyle. Karar aldirman lazim. Karar aldirsan bile su an icin en yakin nisan ayi. O yuzden kafan rahat git birsey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar