KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oyuna girerken %10da takıLıyor hata verıyor oyun kapanıyor dun cok gusel oynuyordum bugun böyle oldu neden oLabılır? oyunu sıldım geri yukLedim yıne aynı.. Yarımdı oLursanız sevinirim[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arama yaptırsana belki bulursun sorunun cvp ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bekle olur :D senle alakalı deil başkalarındada oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 olm muhalefet ne cok bu forumda ya! aradım bulamadımkı buraya yazıyom demi! madem rahatsızsın git şikayet et heryere atlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: KazemAnk, 11 Ekim 2005 13:15 tarihinde demiş ki: oyuna girerken %10da takıLıyor hata verıyor oyun kapanıyor dun cok gusel oynuyordum bugun böyle oldu neden oLabılır? oyunu sıldım geri yukLedim yıne aynı.. Yarımdı oLursanız sevinirim Bu bir çeşit asılı kalma biraz bekle bir süre sonra düzelicektir.Senle igili değil serverla ilgili bir şey.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: KazemAnk, 11 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki: olm muhalefet ne cok bu forumda ya! aradım bulamadımkı buraya yazıyom demi! madem rahatsızsın git şikayet et heryere atlama Nediyon lan konustuttturturma beni şimdi yardımcı olamaya çalışıyoz adama bak ya... heryere atlama dio nere atladımda böle konusuyon küfür edecem ama neyse .. [Bu mesaj KS_er_SAPI tarafından 11 Ekim 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar