silent Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ev adsl kullanıcısıyım normalde evde tek pc oldugu zaman sorunsuz nete baglanabılıyorum.Ama gelin gorun ki 2. bir pc yı bagladıgımızda modem dekı link ışığı gidiyor.Acaba bagladıgımız makınadanmı kaynaklı dıye dusunup bır kac arkadasın bılgısayarınıda getırdık ama benım ılk pc harıcınde tum makınalar aynı sorunu verdı hatta benım pc yı baglamayıp sadece onların pc lerını bagladıgımda bıle nete baglanamıyorlar.Acaba sorunum telekom kaynaklımı yoksa bızdemı bır sorun kablolarda dıyorsanız kabloları bıle yenıledık ama hep aynı sorun devam sadece benım makınam baglanabılıyo yanına +1 makına daha geldıgınde link ısıgı çat gidiyor kafayı sıyırmak uzereyım.Umarım bu problemı daha onceden yasayan bırı vardır ve bana yardımcı olur cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2 tane PC var. 1 tane switch yada hub var. 1 tane adsl modem var. 3 tane ethernet kablosu var. durum bu ise 2 tane pc yi ethernet kablolrını kullanarak hub yada swithc e tak, sonra hub yada switch ide ethernet kablosu aracılığı ile adsl modeme tak. Sorun olmaması lazım...[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Abus, 09 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: 2 tane PC var. 1 tane switch yada hub var. 1 tane adsl modem var. 3 tane ethernet kablosu var. durum bu ise 2 tane pc yi ethernet kablolrını kullanarak hub yada swithc e tak, sonra hub yada switch ide ethernet kablosu aracılığı ile adsl modeme tak. Sorun olmaması lazım... Durum bole degıl normal 2 makınayı zoom x5 modeme baglıyorum normal bi ethernet aracılıgı ıle ama benım makına harıcındekıler link ısıgını goturuyo sadece benım makınam sorun cıkarmıyo.elektriksel bir problem gıbı gelıyor ama daha tam emın degılım modemımı kontrol ettırdım herhangı bır sorunu yok.Ayrıca hub yada switch kullanmadan baglanıyor dıger pc yanı dırek modemden cıkıs.Acaba boyle bır static elektrik sorunu bulundugumuz evin elektrik tesisatı ile alakalımıdır yoksa baska bır seydenmıdır?cunku artık tek bulabıldıgımız sonuc bu gıbı duruyor. Ayrıca utanmaz ın soyledıgını denemıstım ama ne ılgınctır dıger makına baglanamadı dıyeceksınkı dıger pc sorunlu ama baska bır arkadasımın evınde hıc bır sorun cıkarmadan o makına baglanıyor ve bızım evde sadece o makına degıl tum makınalar aynı sorunu yapıyo.Yukarıdada yazdıgım gıbı sanıyorum static elektrik problemi. [Bu mesaj silent tarafından 10 Ekim 2005 06:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Belki modemin ayarlarında bir durum vardır.1 PC ye çıkış ver, 2 pcye çıkış ver gibin.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar