Deadmarine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Merhaba, 4 ay aradan sonra wow'a dün geri döndüm, rogue'umla biraz pvp yapayım dibe vuran rank'imi arttırayım biraz dedim. Dikkatimi ambush-bacstab ile verdiğim dmg'ler çekti, 2 sn de 1450-1200 crit dmg ve rakip panik halinde kaçmaya çalışıyor. İlginçtir ben ara vermeden önce verdiğim max.dmg ambush ile 1100 ve backstab ile 850 civarıydı. Çok fazla dmg değişmiş ve bence oldukça olumlu bir gelişme sürekli nerf yiyen rogue için, siz ne dersiniz?[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Redwine-lvl 23 Mage Bloodscalp Mangudai-lvl 15 Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 her zaman aynıydı buff gelmedi ambush ve backstabe :) yanlış hatırlıyosundur belki sen yada farketmeden dmg buffı fln almışsındır bgde olduysa :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sanırım sen 4 ay önce oynarken kalite daggerlar piyasaya cıkmamıstı :P mübarek artık en kazma roguelerde bile lobo var warriorlarda TUF olması gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1.4'de buff geldi instantlarimiza, eger o patchten once birakmissan farketmemisindir attack power'in verdigi katki gidiklandi bir sekilde patch notlarini oku simdi tam hatirlamiyorum[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aksine lethality nin ambush'a verdiği bonus bile kaldırıldı. Ambush'un dmg'ının arttığını görmek garip :P Belki Hellhound'un bahsettiği değişiklikten falandır.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar