punishment Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arklar constantine nin ps2 oyununu oynayanlar bana biras bilgi verebilirmi nasıl bi oyun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 usta yanlış yer sanki[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konsola attım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bilgisayar versiyonunun aynıs sadece videolar biraz daha kaliteli ayrıca acayip uzun yükleme sürelerine katlanman lazım bulursan normalde başlamamanı öneririm bilgisayardan biliyorum uğraşılmaz padle,kitlenme yok.Fazla yüksek sistem istemeyen bir oyun bilgisayarda, bilgisayarın varsa onda oyna derim ben öyle yaptım.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar