Calamity Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ayrıca arkadaşlar hangi serverde oynasam daha iyi olur . Bıktım artık KE nin dupesinden bugundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Oynayamasın ki :( lag bug daha fasla burada merak etme +8 iron bow gördüm zati az önce adsadsaadffg boşverrr[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bilgisayar gerekli+client gerekli+accoutn gerekli+ hepsi için site gerekli burada kurulumu var[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Indirdim clienti yükledim fakat felaket lag var:( Buserver her zamanmı böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 EET[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 www.knight-online.com.my adresinden ko clienti indirip patchlerini yüklemen yater patchlerden sorun cıkarsa fuckgaming.net den indirebilirsin myko nun usko ya göre cok kaliteli bir yer olduğunuda söylemeliyim orda gercek pro oyuncu combocu ve insanları bulabilirsin eski vatanım nede olsa :) tavsiyem ixidonis serverinde oyn en eski ve en iyi oyuncuların olduğu serverdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Calamity, 10 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Indirdim clienti yükledim fakat felaket lag var:( Buserver her zamanmı böyle :( geceleri geçiyor (deimos için)[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar