dumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet bu oynu bilen humanlar cok az ve olanlarda diğerlerini tanımadığı için solo takılıor cz de arkama bakmadan pk yapabileceğim sinler ve warlar cok az hbden cıktığı zaman ob ye kadar durmayacak bir kadro lazım humanlara yoksa orc ların ezici üstünlüğü beramusta devam etmeye mahkum super kadro bence 2war 2sin 2tankpriest full heal-holy priest 1 bp 1 tank lr-glacier mage hepsi 62 +full item ve pro gamer karşısına cıkacak olan ???[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya nası oluorda f1 i bile dolduramıyor millet anlayamıyorum ben neden f4 e kadar skill veya özellik doldurmak zaorunda kalıorum ve hepsinide cz de kullanıorum ya benimkimi yanlış acaba f1 i yeter diolar en az warriorla oynarken skill kullanılıor onda bile f3 e gectim oha bana bende bi gariplik var pure oob muyum neyim :([signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 warrirorla 60 san sword dancing leg cutting 62 isen bide scream geriye potları yada yan skilleri koy anca dolar f1 sende var bişey[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 62 lvl hp pot mana pot scream sword dancing hodwing (combo için) cuting 5 tane sccrool abyyssfire magichammer binding uzaktan boss yada riote lurelemek için ahanda 14 etti aklıma gelmior kalan dahada vardır :P[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eh ne diyim ben sana kolay gelsin bugün çılgınlar gibi dupe yaptım shardları +10 a bastım yandı zaten sinirim bozuk:D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah +15 da yapsan beni kesemzsin :D sadece dupede iron nec ve belti abartma yeter şansın yok ;) bende cokmu havalandım ne sona ayarı almakda far :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 elimde satır var iki tane boş zmanlarımda smiladon kesip etini hayrına dağıtıyom çocuklara:DKE sux artık banlanayım oyunu bırakacam ama bi günlüğünede olsa adamın birine gidip 2500 çakacam[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar