dogandgh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bağlantı hızım 100mbps fakat uo oynarken inanılmaz bi kasıntı var makinam oyunu kaldırabilcek yeterlileğe sahip serverda problem yok neden benden kaynaklandığı kesin ama ne olduğunu bilmiyorum. bi kaç kişi virüs dedi ama yine de sizin fikirlerinizi alamak isterim... ---- yardımı dokunanlara şimdiden tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 100mbps baglantı yok onu bi geçelim. Ağa mı bağlı senin bu bilgisayar? Biri p2p den DL e abanmasın? Ondan kasılıyondur bana kalırsa. Değilse spy olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogandgh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 nasıl 100mbps bağlantı yok sana mı inıcan gözlerime mi itü vadi yurtlarında kalmaktayım bende ilk gördüm de inanamadım ama öle 1mb hızla dosyaindiriyorum genede az 10mbyle indirdiğini söyliyen var. Spy olabilir bu sorunu nasıl halledicem ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar