colombo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Elimde iki aylık guild-wars box war...60 milyon istiyorum acil paraya ihtiyacım var o yüzden satacağım ilgilenenler pm atsın saygılar iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 2 aylıkmı ? guild wars aylık para ile olmuyor birde box oalrak senditte 42 mılyon lıra zaten shipping ile:S ama neyse eger sendit duzeyinde bir fiyat dusunuyorsdan ben talibim soylıyım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 orada 2 aylık dediği iki aydır kullandığı bir account sanırım ama fiyat bana da biraz fazla geldi acil paraya ihtiyacı olan biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 beyler siz verebileceğinizi düşünün fiyatı makulse bende değerlendireyim çok isteyen arkadaş var sendit.com dan alacaksan tabii özgürsün sen verebileceğin rakkamı soyle shippingle teslim edecem ben sana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar