Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Selamon, 20 July 2003 02:20 tarihinde demiş ki: 3000 dolara Avrupa turu yapt1r1o seyahat acantalar1 siz ne dionuz :) 3000 dolara 3 avrupa turu bile yaparsınız işinizi biliyosanız :) ayrıca ben giderim kesin. bizim burda yapıcaklar zaten :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Su anda Belçika ve Avusturya sigara yasağı yüzünden takvimden çıkarıldı yerlerine Çin ve Bahreyn geldi e Avrupadaki sigara karşıtı kampanyaların sürdüğünü de düşünürsek Türkiye grand Prixinin en geç 2 sene içinde yapılması uzak bi ihtimal değil ama tabii once pist yapmak lazım ama galiba hükümetle aralarında sorun çıkmıs[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sallayın türkiyenin geleceeni. ingiltereyi izleyin. aşmış bi yarış...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hakkaten süperdi. ayrıca İrlandalıya koptum salak kişilik muahahuhauh[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 walla zaten bızım hemen burda olcek ondan rahatım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Formular tr de olsun gidicem valla :) eger bi aksilik cıkmaz ise kesin ..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 gitmessem ilk yarışa içimde kalır valla....ayrıca o irlandalı harbi süperdi bi de startta spiker süper gaz yapıyo adrenalin salgılıyorum her seferinde...bi de o eşşeksel virajı ne zaman geçtilerse aklıma brezilya grand prix i geldi...neyseki yağmur yoktu.[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 valla bizimkilerinde saha ortasına atlamıcağı ne malum her fener maçında görüyoruz sahanın ortasında adamlar eğer orayada fanatik fenerliler giderse hiç şaşmayın.. Rambo arabalardan birini kaçırıomuş pauhauhauh .. F1 türkiyede olur ama kimbilir nezman daha pist olmadan 60 trilyon gitmiş pist olsa ne olur kimbilir burası türkiye ne olcağı bilinmezzzzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar