demise666 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim we oyunla ilgili berbat bi problemle karşı karşıyayım oyuna girip serverı seçtikten sonra oyun kitlenip kalıo bir türlü düzeltemedim ve ilk belirtileri şuydu magelerin arka arkaya alan büyüleri atılınca pc kilitleniodu acaip bi şekilde kasıodu format attım herşeyi yeniden kurdum hatta farklı bilgisayarcılara gittim donanımla ilgili hiç bir problem olmadıı ortaya çıktı kafeden aynı char ile oynıyabiliorm fakat kendi pcimde bu sorunu yaşıyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun:( Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Nation:El Morad Clan:TurkishTown Server:Ares 1-2-3 Lvl:59 buuçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 şu soruları bi cevapla : Ram'in kaç MB? Ekran kartının modeli ne? İşlemcinin modeli ne?[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Lonely , hızır gibisin maşallah . Herkese yardım. :tebrikz:[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ram 256mb 333mhz işlemci p4 2.4 ekran kartı 128 mb geforce4 mü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar