holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kısaca anlatacağım uzun süredir elimde +6 cleaver dual var dün dt kestik shard düştü ben kesmedim tabi:D+7 ye bastık save aldım çıktım oyundan sora sabah bi girdim yok hack dicem 4 gb duruyo +7 chitin set duruyor sora nie dupe yapıyosunuz yaparım tabi adam +3 unique takıları dizince çıldırıyosun tabi 1000 defansla latyz tarafından tek darbeyle öldürülünce cinnet geçiriyo insan tabi 2600 vurdu bi seferde sora bide nychris topic açıyo offical side da:hrr: HADİİİİİİİİİİİİİ LEN[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sende yap o zmaan ne duruyon ki :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :15k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yapıyom zaten[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 latyz i 2600 vurmasi cok bise deil..o adamin üstündekiler +7 chtins lvl 66 ondan dolayi damage abarti gelio..peki ya +8 armors olsaydi bide onu düsün..:) mesela minnimouse +8 üstü chitins ve 69 lvl olmus heralde o vursa 3500 küsür damage yiyecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya zaten ben bu latyz ı lunar warda gördüm çiçek böcek yanımdan geçti 2 kişiyi indirdi bende kaçıyodum bi ass. peşine verdi sonra gidiyoduk warder2 ölü haberi geldi latyz öldürdü :( warder1 in yanına gittim bi baktım shelli bi warior koruyor :D galiba latyz ı öldürmüş o ve latyz da kendi kapılarında çıkamadığı için kazandıq :) eziq bi prieastin maceraları adlı kitaptan alınmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 2600 diyorum ne olursa olsun 2600 vurmusaı imkansız sq bile okadar vurmuyo:Dadamın atağının 5 k olması lazım beni bi vuruşa alması için 1 k defans var diorum[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar