Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: MoMo, 30 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: bu kayıt ıcın 2 gun vermısler kesın gunu nasıl belırlıyıcez?numara falan davası varmış.nerden ogrenıcez onu? eğer öğrenci nonun son rakamı çift se bi gun tekse öteki gün diye bi olay var o sana gonderılen gerekenler belgesınde yazıyor araştir bul bi ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 buldum ya 5 indeymıs kayıt bızım. bide su ınternetten kayıdı da kesın yapmak gerekıyo demı?[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: MoMo, 31 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki: buldum ya 5 indeymıs kayıt bızım. bide su ınternetten kayıdı da kesın yapmak gerekıyo demı? evet yap çıkart yazıcıdan çok önemli şeyler oldugunu dusunmuyorum ama yınede kıllık cıkarmasınlar :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 izmir ekonomili arkadaşlar tanıtım ve oryantasyon olayı ne ya?? nekadar etkinliğe katılırsan not ortalaman yükseliyomuş yani biz alem yaptıkça notumuzmu yükselecek muhuhaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Anod, yoktur oyle bısey be yanlıs anlamıssındır[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Haha öyle özel yetenek sınavları mı var? Abi o zaman ben kesin girerim be :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 o derslerı 1. sınıfta alabılıosun ve bu 1 kredılık 1 ders.olesalak sacma bısı kayıt olunca verdıklerı kitapcıkta yazıo.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu arada kayıt ıcın verdıklerı numaralar yanlıs.okulu arayıp soyadınızı ve bolumunuzu verıp yenı numara alıcaksınız.bankaya gıdıp apısıp kalmayın benım gıbı.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 o oryantasyonda penaltı atma yarısı ucluk yarısı felan var katılıcam nihoha :D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bitirdiniz mi kayıtları? Benim sorunsuz bitti :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en fazla 5 dakka sürdü kayıt.sınavımıza falan da girdik hallettik hepsini.sınıflar körfez görüyo yannız.sınavda 15 dakkamı yedi ^_^[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sınavmı oda ne ?:P:P[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya bu okulun interneti nasıl? Yani kac la dl yapalır ortalama? Somurmek lazım iyiyse[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yardım icin saolun Ben ogrendim :) Meraklısına, Yogun iken 70 80 ile bos iken 350 ile indiriyomus Tabi bunlar bilgisdayırını henuz almamıs bir arkadasın gordukleri Gormedikleri de vardır muhtemelen...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yarın başlıyo okul ve ders saati kaçta onu bıle bılmıyorum :D Bilen biri yazabilirmi :)[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yarin hazirliklarin dersleri basliyor, bircok seviyesi sabah 9'da..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 haha gidin bakalım hergün okula ben atladım hz.ı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aynen.bi kaç kişide gördüm msn çalıştırıyolarda nasıl yapılcak bilemiyorum.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 galiba beklemek zorundayız.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Gecen sene kutuphane bilgisayarlarinda koklu bir desgisiklik yapildi. Kutuphanedeki tum bilgisayarlar ana sunucu uzerinden calisiyor ve bu nedenle program yukleyemiyorsunuz..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sorunsuz calisiyordu ama msn?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://webmessenger.msn.com/ web messengerı denedinizmi?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 reddog allah razı olsun valla giriliyo artık msn e. webmessenger.msn.com[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ne demek efendim her zaman[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya war mı bilgisayar muhendisliiinde okuyan?bnde bu sene girdim.hazırlıııı atladım.... yarın Hepsi Grubuyla coşacakmışız.Öle diolarr..... hahahaa :))[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar