Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir ekonomi...

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MoMo, 30 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
bu kayıt ıcın 2 gun vermısler kesın gunu nasıl belırlıyıcez?numara falan davası varmış.nerden ogrenıcez onu?

eğer öğrenci nonun son rakamı çift se bi gun
tekse öteki gün diye bi olay var
o sana gonderılen gerekenler belgesınde yazıyor
araştir bul bi
;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
buldum ya 5 indeymıs kayıt bızım.
bide su ınternetten kayıdı da kesın yapmak gerekıyo demı?[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mesaj tarihi:
said:
MoMo, 31 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
buldum ya 5 indeymıs kayıt bızım.
bide su ınternetten kayıdı da kesın yapmak gerekıyo demı?

evet
yap çıkart yazıcıdan
çok önemli şeyler oldugunu dusunmuyorum ama yınede kıllık cıkarmasınlar :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
izmir ekonomili arkadaşlar tanıtım ve oryantasyon olayı ne ya??
nekadar etkinliğe katılırsan not ortalaman yükseliyomuş yani biz alem yaptıkça notumuzmu yükselecek muhuhaaa :D
Mesaj tarihi:
o derslerı 1. sınıfta alabılıosun ve bu 1 kredılık 1 ders.olesalak sacma bısı kayıt olunca verdıklerı kitapcıkta yazıo.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mesaj tarihi:
bu arada kayıt ıcın verdıklerı numaralar yanlıs.okulu arayıp soyadınızı ve bolumunuzu verıp yenı numara alıcaksınız.bankaya gıdıp apısıp kalmayın benım gıbı.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
en fazla 5 dakka sürdü kayıt.sınavımıza falan da girdik hallettik hepsini.sınıflar körfez görüyo yannız.sınavda 15 dakkamı yedi
^_^[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Mesaj tarihi:
Yardım icin saolun Ben ogrendim :)

Meraklısına,
Yogun iken 70 80 ile bos iken 350 ile indiriyomus Tabi bunlar bilgisdayırını henuz almamıs bir arkadasın gordukleri Gormedikleri de vardır muhtemelen...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...æ...tık
[TcT]DJA
Mesaj tarihi:
haha gidin bakalım hergün okula ben atladım hz.ı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
reddog allah razı olsun valla giriliyo artık msn e.
webmessenger.msn.com[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mesaj tarihi:
ne demek efendim her zaman[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
ya war mı bilgisayar muhendisliiinde okuyan?bnde bu sene girdim.hazırlıııı atladım.... yarın Hepsi Grubuyla coşacakmışız.Öle diolarr..... hahahaa :))[signature][hline]only girl powerrr :P
  • Yeni Oluştur...