Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ekonomiye girenler buraya...bölüm de ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ekonomi[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 önümüzdeki hafta bir arkadaşım onun yetenek sınavına giricek onla gidip görücem ben de =) bütüngün photoshopla uğraşıyo dünya gündemini takip ediyo bi sürü kitap okuyo umarım burs alır =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: önümüzdeki hafta bir arkadaşım onun yetenek sınavına giricek onla gidip görücem ben de =) bütüngün photoshopla uğraşıyo dünya gündemini takip ediyo bi sürü kitap okuyo umarım burs alır =) arkadaşının adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 neden sordun? yoksaaaaaaaaa sen de mi giriceksin? öldürürüm seni rakipler azalır ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yok ben girmicem de sen bi söle soyada gerek yok isim yeterli=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya biri benim adımı verse kızardım gidip konuşcak halin olmasa bile kendi bize gelince ki gelirse bu aralar o yazsın iyi mi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yk artk o kdr dşmdk.. benim 1 ark. gircekte ondan soruorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dşmdk ne ? düşmekdik mi demek istedin? benim adımı sorsan söylerdimama bu başkası o yüzden zaten tanışırlar orda beklerken[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tmm tmm...Yani benim burda amacım onları tanıştırmak veya tanışmak deil onu anlamadın ben tanıyomym die sordm sdce çk da önmli deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya bende sen sapıksın gitceksin asılcaksın mı dedim?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Malruthion, 21 Ağustos 2005 23:15 tarihinde demiş ki: ekonomiye girenler buraya...bölüm de ekonomi aynı okul aynı bölüm malruthion. konuyuda saptırmayın acaba arkadasınız ortak mı dıe sormus olabılır.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arakdaslar bende endüstri müh. aranizdasyim yokmu baska endüstri müh.??[signature][hline]Pika pika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 momo hangi okuldan meznsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 suleyman demırel lısesı.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Malruthion sen hangi okuldan mezunsun?[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu sene giriyorum bende Yazilim muh. :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: önümüzdeki hafta bir arkadaşım onun yetenek sınavına giricek onla gidip görücem ben de =) bütüngün photoshopla uğraşıyo dünya gündemini takip ediyo bi sürü kitap okuyo umarım burs alır =) Pardon ama photoshop ile niye ugrasiyor? :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahah photoshopla cebelleşiyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ozel yetenek sinavinda photoshop ile birseyler yaptiracaklarini saniyorsa arkadasin, bosuna cebellesmesin photoshop ile. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: MoMo, 25 Ağustos 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Malruthion sen hangi okuldan mezunsun? karşıyaka anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim de işletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu kayıt ıcın 2 gun vermısler kesın gunu nasıl belırlıyıcez?numara falan davası varmış.nerden ogrenıcez onu?[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ekonomi nin internet sitesinde öğrenebilirsin.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar