circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Adaletin kelepçesi saglamaz... İcimdeki yok etme duygusunu... Bagdaştıran tüneller.. Beni götürür uhunetin içine... Degişen kavramlar içerisinde... Degişmeyen ben... Varolanla anlaşabilen.. Kaybetme duygusu olmayan bir his... Çıkarır içimdeki öfkeyi....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 güzel. :)[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hoooşş...[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 benim aşık olmam lazım doru duzgun bır sey yazamıyorum bu ara ..Platonık asık olmayı ozledım lan bea:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar