Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Ankara Dikmende oturuyorum,evdeki dijital hatla internete bağlanıyorum,dünden beri bağlantı 36.000bps nin üstüne çıkmadı 10-15 kere bağlandım.İss m Koçnet. Ankarada dial-up ta sorun yaşayan başka birisi yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 evet ya benimde boktan Keçioren taraflarındayım ama ozellikle bu saatlerde acaip kotu dial up. yaw kablo alıyorsun aktif den dakka başı kopuyo adam gibi hizmet vermiyolar ayrıca interneti yeni bagladım su an dl yapıyorum 73bayt sn de zuhaha boylesi gorulmedi. .[hline]ALI G. MY BITCH [Bu mesaj quamor tarafından 27 July 2003 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 sanırım sorun sadece Ankara da[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Sorun bizim apartmanın telefon hatlarındaymış.telekomdan adamlar gelmiş telefon cablolarının içine edip gitmişler,telefon açtım da düzelttiler neyseki,telekomun çektirdiği işkence ne zaman bitecek acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar