LasT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yaw bu pıyasa ne boyle adamlar +1 rogue chıtıne 150 mılyon ıstıyor kafayı yıyecem bu pıyasa neden boyle oldu bı anda hala aklım almıyo[signature][hline]SeN aRTık HeRKeZ GiBi oLDuKTaN SoNRa GeLDiN GöZüMDeN DaMLa DaMLa DüŞTükTeN SoNRa GeLDiN... Bu DöNüş NeYe YaRaR ( Die FoR You ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 wow dan daha iyi para yapıo bu knight onu farketttim[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 :D ordan 100 m altında bişey bulamassınız 1500 hp sroll 400 milyon :D ee bunu alacak adamda goblinde kasmıyo heralde parayı herkes dupe yapınca değişen hiçbişey olmuyo sadece dupe yapmak için zaman harcanıyo o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben dupe yapmıyorum-kosp kullanmıyorum-hack yapmıyorum 10m param var bu parayla sadece pot alırım biraz başka hiçbirşeey alamam 1 aydır pk yapmıyorum bir gün bile shardım olmadı shell desen oda olmadı(61 3 charımda da) :D 3.nün toplamındada 100k np vardı nerdeyse ama artık insan isyan ediyor ya neden bir ben enayiyim artık ya oyunu bırakırım yada dupe yaparım gibi geliyor sadece ben mi kekuri kullanıyorum herkeste +3 elf ring ben 9-7 küpe kullanıyorum herkeste rogue earing +3 pp kullanıyorum adamlarda iron nec. +3 var shard +8 var bende mirage +7 sıkıldım yalandan dolandan ya sonu gelmeli yada oyunun sonu gelmeli[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 rogue lar: full dex olun sadece mirage a para verin gerisi cebe :D warriorlar: sıçtıııı priest: eh yine çok pahalı diil ( bp yi tercih edin) mage: always paper rogue fp 5 mil :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar