Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni alınıpta açılamayan bilgisayar.

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Oda arkadaşım bi bilgisayar aldı. Neyse kargoyla geldi buraya izmirden geldi kurduk bastık düğmesine çalıştı monitöre baktık ekranda hiç görüntü yok sadece monitörün ışığı yanıp sönüyor. Alla alla dedik kapadık pc yi. ekran kartını çıkardık geri taktık bastık tekrar çalıştı görüntü geldi oley dedik kapattık kasayı yeniden denedik o da ne olmuyor. Bnm monitörü getirdik koyduk denedik olmadı bnm kasayla onun monitörü denedik oldu bu sefer monitör gayette şukella biçimde çalışıyor. neyse uraştık uraştık ekran kartını çıkarıp taktık fln bi kaç kere fln daha çalıştı ama yok kitlendi çalışmıyor. Servise yolladık adamlar açmış çalışıyor demişler arkadaşım gitti baktı kutusundan çıkarıp koydular tekrar basmışlar çalışmış kapatmış yeniden denemiş fln çalışmış gayette düzgün biçimde. Neyse tekrar yolladılar bu gün geldi kasa kurduk bastık düğmesine ı ıh olmuyor açılmıyor. Bi bilgisi olan nedir ne değildir böle bişiyle karşılaşmış olan varmı ya.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sosyal ağlarda paylaş

deliton arkadaşım anakartın yerine oturmaması nasıl bişey bi açıklar mısın :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

kablolarda temassızlık var gibi geldi bana[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...