n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Warlock pet critleri acaba sahibinin statları ile alakalımı ? Aynı soru hunter için geçerli deil son patchten sonra sanırım ama warlock için soruorum[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Alakalı olduğunu sanmıyorum benim impim genellikle 100 vuruken 130 gibi vuruyodu (örnek verdim) :) Ama artış nerdeyse hep aynı orandaydı. Bide talentlarda var %30 artış ama zaten okadar fazla üstüüne bide crit vuruyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hunterın talent tree de var artık ama warlockları bilemiyecem[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar