Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Servera giremezken netsend error gibi bir şey veriyordu ama demin "connecting" ekranında kaldı oyun, niye böyle bir şey oldu acaba?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Uzun sure bekledim bende baktım girmiş sonra telekom la ilgili olabilir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kaç saattir deniyorum giremedim, deli etti beni :/.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 telekomdan olduğunu sanmıyorum bana olmadı.23-01 arası girip çıktım hep bi sorun yoktu yani[signature][hline]Bloody Warstorm | W/Mo | Guild Wars Guild:Under Dark
Way Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 surda 2 gundur oynuyorum 2 kere oldu bazen oyundayken atıyo bi 5-10 dk giremiyorum sonra giriyo hic bisi olmamıs gibi..
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Halen giremedim, ilk kez oluyor bana.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben giriyorum şu an, bilgisayarda sorun olabilir belki de ?[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L11 W/R
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Giriyor,bendede gündüzleri connecting yavaş oluyor ama geceleri rahat. Firewall ile ilgili falan olabilirmi diycem?Modeme bi reset falan iyi gidebilir,denemişsindir muhtemelen.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya dün normal oynuyordum, hiçbir donanım ve yazılım değişikliği yapmadım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bazen bana da oluyor. Server yoğunluğundan olabileceğini düşünüyorum zira böyle teknik bir sorun daha önce de olmuş ve kısa sürede sorun giderilmişti. En kısa sürede düzelir umarım.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hala iletişimim yok login serverlarıyla, üşenmesem format atıp oyunu tekrar yükleyeceğim ama..[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Way Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cok abartı derecede bi koruma programın varsa bazen sana sormadan bi programı engelliyebiliyo(internet e girisini) sadece bi fikir ortaya attım nasıl cozebilecegin hakkında en ufak bi fikrim yok :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 NOD32, Spybot, Ad-Aware ve WinXP'nin firewallu var. Ama bunlar olamaz çünkü dünden önce oynayabiliyordum bunlar da yüklüydü hep.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben de normalde ayda 1 düzenli format atarım ve zamanı geldi ama içimden uğraşmak gelmiyor hiç ya çünkü baya backup hazırlamam gerekecek :/.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 avast ida denemeni tavsiye ederim,ara sira oyunun icinde kendini update edip oyunu laga sokarak beni dellendirsede bence cok ise yariyor[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Direct Song klasörünü sildim ve oyun düzeldi :). Oyunu silip yüklemiştim ama o müzik klasörü silinmemiş, ben de zaten müzikleri her alanda dinlenemiyor diye sileyim dedim ve sorun halloldu. Sağolun ilginiz için hepiniz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Cazador dediki modeme reset at böyle olunca düzeliyomuş sorun
Öne çıkan mesajlar