Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connectingde takılma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Servera giremezken netsend error gibi bir şey veriyordu ama demin "connecting" ekranında kaldı oyun, niye böyle bir şey oldu acaba?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
Ben giriyorum şu an, bilgisayarda sorun olabilir belki de ?[signature][hline]GW:
Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif)
Pharen Rendclaw L11 W/R
Mesaj tarihi:
Giriyor,bendede gündüzleri connecting yavaş oluyor ama geceleri rahat.
Firewall ile ilgili falan olabilirmi diycem?Modeme bi reset falan iyi gidebilir,denemişsindir muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Bazen bana da oluyor. Server yoğunluğundan olabileceğini düşünüyorum zira böyle teknik bir sorun daha önce de olmuş ve kısa sürede sorun giderilmişti. En kısa sürede düzelir umarım.
Mesaj tarihi:
cok abartı derecede bi koruma programın varsa bazen sana sormadan bi programı engelliyebiliyo(internet e girisini)

sadece bi fikir ortaya attım nasıl cozebilecegin hakkında en ufak bi fikrim yok :)
Mesaj tarihi:
NOD32, Spybot, Ad-Aware ve WinXP'nin firewallu var. Ama bunlar olamaz çünkü dünden önce oynayabiliyordum bunlar da yüklüydü hep.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
Ben de normalde ayda 1 düzenli format atarım ve zamanı geldi ama içimden uğraşmak gelmiyor hiç ya çünkü baya backup hazırlamam gerekecek :/.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
avast ida denemeni tavsiye ederim,ara sira oyunun icinde kendini update edip oyunu laga sokarak beni dellendirsede bence cok ise yariyor[signature][hline]Logain Taron
Scylla The Elder
Martin Taron
Jasmine The Mender

The Servant of Dark Saga
Mesaj tarihi:
Direct Song klasörünü sildim ve oyun düzeldi :). Oyunu silip yüklemiştim ama o müzik klasörü silinmemiş, ben de zaten müzikleri her alanda dinlenemiyor diye sileyim dedim ve sorun halloldu. Sağolun ilginiz için hepiniz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
  • Yeni Oluştur...