Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Selamlar. Bu konuyu "internet" bölümüne açmadan önce, "acaba Bilgisayar oyunlarınamı açsam" diye düşündüm ama oradaki konular daha bi başka. Pes5 filan demeye başlamışlar. Bu konu oraya hafif kaçardı. Konu dışı desen oraya artık başlık açmıorum o yüzden oraya açamadım. donanım yazılım da olmaz diye buraya açmaya karar verdim. Ben Mario oyununu arıyorum. Daha önce bu konuda 1-2 başlık açılmış ama up edemedim. Varmı bildiğiniz mario download edebileceğim bi site. Versionu farketmez. Her türlü mario olabilir.[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ekim 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 super mario bunu bulabildm. İdare et artk ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 İyi oldu teşekürler =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 önmli diil =)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mario hmm kucuklugum aklıma geldı bırden[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar