makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 slm arkadaşlar bu clanı ares serverında bi çoğunuz görmüştür tam bir türk düşmanı olup spotlara lure kıll yapıyorlar bu gün canımdan bezdim 4 kez partim dağıldı bu hayvanları bişekilde banlatymak lazım (ıraklı clan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ss alıp göndermek yerine niye bize şikayet ediyosun ki[signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: makromedya, 07 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: (ıraklı clan) ıraklı clanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tam olarak ss yi nasıl göndereceğimi bilmiyorum burdan bu yüzden ss aldım ama nereye göndercem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet ya adamlar ıraklı nerden oynuyolar bilmiyorum bağlantıları bu oyuna nasıl yetiyosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 topunun a.k gavurdegıllermı ben hergun onlarla ugraşyorum turızm ciyim baskada bişey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aresteki Anti_Turks clanı amerikan değilmiydi? Başka bi clan dahamı türedi ben yokken?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla bende aynı turizmciyim akşama kadar küfür ediyorum bunlara topunun anasını salak bunlar yahu bu arada klavye şifreleriyle yazılmış çok anlaşılmıyo ıraklı olduklarını öğrendim ama canımdan bezdimyahu akşama kadar apostan çok troll warior ve giant golem kesiyoprum spotta aaaa hadi içinden bişey çıksa neyse ne glawe nede chıtın çıkıyo :D boş boş kesiyoz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cekemiyolar TÜRK'leri TÜRKİYE gibi si varmı siz söyleyin?amerikanlar ın amacı hep aynı arkadas gibi görünüp sonrada arkandan vurmak.başka devletler icinde gecerli(sözüm herkese deildir aralarında ii olanlarda var,ama onlarda cok az).[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla bilmiyon bu gevurlar ne kadar iyi yada kötü ingilizce olmadığı için hiç birinler muhattap olumuyorum yada olamıyorum :))[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o kadar çok anti_türk lü calan var ki ares te sayamam size[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaslar hep onları hep onları suclamayalım bıraz da kabahatı kendımızde arayalım belkı sızın dedınız clan ıcın ayrıcalık olabılr ama su da bır gercek ne varsa hep turklerden cıkıo ks-kufur-dupe-hack- daha bır cok sey hadı onlarda yapıolar ama bızımklıler olayı abartıp cıgrından cıkana kadar surduruyorlar oyle deılmı sızın de sıkayet lerınız oluyordur turkler dıe olmuyor dıyen yalan soyler....[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evet maalesef diycem bende katılıyorum :( örnek adamın biri pianada 6, anahtarın yerini göstercem 5 m verin diyerek milleti soyuyo adını vericem burdan belki görür utanır diye sımarık_chocuk diye biri valla ne varsa bizden çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar