microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 7 gb yada üstü alan veren, en az 200gb bandwidth veren, php destekleyen, mysql destekleyen, mantıklı bir fiyat çerçevesinde hosting arıyorum. globat.com'a bir türlü kabul ettiremediğim için sizden bu civarda teklifleri olan varsa onu yazmanızı istiyorum. Ayırabileceğim bütçe çok sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Maximum Alan : 3.5 Gb Band : 55 Gb verebilirim demekki neymiş ben çook iyi bi host değilmişim :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 estafurullah da image hosting sitesi açıcam ondan yetmez diye korkuyorum web alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Olur mu bea Tcpip ayıp ediyon valla :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Pardon globat'a neyi kabul ettiremedin? Eger globat sana pahali geldiyse bosuna heveslenme, daha ucuzunu bulamazsin. Ha sunu da hatirlatayim o fiyatlarin o kadar dusuk olmasi pek mantikli degili muhtemelen sunucularina oranla dusuk baglanti kullaniyorlar, bu da verimsiz bir hosting anlamina geliyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kredi kartımı kabul ettiremedim globata. 3 ayrı kredi kartı denedim yok adres tutmuyo bilmemne vazgeçtim sonunda. globattan daha düşük bulmayı ummuyorum o civarlarda arıyorum (belki birazcık daha pahalı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Özele gel seni bir arkadaşıma göndereyim. O yardımcı olur sana.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Lunarpages[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 www.gkhost.net yeni bulduğum bir firma. güvenilir ve paketleri iyi. hız olarakta iyi. paketlerinin özellikleride oldukça iyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ihtiyacına göre.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Globat dediğin yer paypal kabul ediyorsa paypal aracılığı ile ödeme yapmayı deneyebilirsin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://www.hostbul.net/[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 8 GB ALAN 100 GB BW Sınırsız Domain & Sub Domain PHP Linux Cpanel Ö.M atarsan , görüşürüz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ekim 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 [email protected] iletişime geçersen ayrıntılı bilgileri verebilirim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 http://www.rturk.com.tr[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Prawler bandwidth'i biraz daha arttırırsan anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Heh herkez yardimda bulunmaya calismis, biz de esirgemeyelim.. Istarsen sunucumda sana da yer ayirabilirim.. Sana verebilecegim hostingin ozellikleri de sunlar; 5gb web alani 200gb aylik veri transferi Plesk 7.5 + Plesk Pack Pro kontrol paneli Plesk Pack Pro'nun getirdigi artilar; SpamAssassin (Anti-Spam Software) Tomcat PostgreSQL [spo1=Application Pack] PostNuke (CMS), osCommerce e-commerce software, phpBB (bulletin board), gallery (picture gallery), phpBook (guestbook), bbClone (counter), gtChat (chat engine), AdvancedPoll (poll system), AutoIndex (file statistics and file manager), b2evolution (blog), Coppermine (photo gallery), CSLH (customer support), DocFAQ (FAQ system), openbiblio (library ), Owl (knowledge base), phpAds (banner system), phpBugTracker (PHP clone of Bugzilla), phpDig (search engine), phpMoney (account management), phpMyFamily (genealogic tree), phpsurveyor (surveys creation tool), phpWiki (documentation management), pLog (blog), Tellme (network tools (whois, traceroute, etc.)), TUTOS (work process organization), typo (CMS), UebiMiau (Webmail), WebCalendar (calendar), WebShopmanager (online store creator), WordPress (publishing platform (blog), xrms (customer relationship management)[/spo] Sunucunun bulundugu DataCenter hakkinda bilgi almak istersen buraya tiklayabilirsin.. Uzerine kesinlikle herhangi bir kar marji koymadan sana yapabilecegim en uygun fiyat 20$ olur. Normalde bandwidth/fiyat olarak hesapladigimda neredeyse sana bu fiyati yari yariya sunuyorum, peki ben aptalmiyim da boyle bir fiyata veriyorum. Hayir aptal degilim ancak ben zaten her ay bu sunucuya ihtiyacim oldugu icin 165$ oduyorum. Bu sadece yardim etmek adina verdigim sembolik, yuvarlak hesap bir rakam. Yanliz sitendu kucuk bir reklam da isterim haa.. :-P Muhtemelen bu fiyat sana kesinlikle pahali gelecek, ancak benim yapabilecegim en uygun fiyat bu malesef. :hmm:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pahalı gelmesinden öte 5 gb yetmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OverKill_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gunbilisim.net ve line.gen.tr tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlar link falan vermeden önce ilk mesajımdaki minimum istediklerime bakıp da onlara uyan varsa öyle yazsak. Verilen çoğu linkin en üst sınırı 5gb ki o da bana yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 8 gb alan. 200 gb bw cPanel Php + mySql $30[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Daha büyük bir paket lazımsa 20gb alan + 500gb bw içinde $60 diyorum. birde bu ve bi önceki yazdığıma reseller opsiyonu ekleyebilirim ek ücret almadan.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu [Bu mesaj Zopik tarafından 09 Ekim 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Zopik ilk verdigin pakete 30$ cok fazla gibi. Yani benzer paket veren yurtdisi sitelerine baktigimda cok daha ucuz fiyatlar goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yeni bir image hosting sitesi icin 5gb fazla bile bence.. Ayrica kapasite %80 doldugunda alan buyutulebilir, sonucta sunucu benim sunucum herhangi birseye bagli kalma zorunlulugu yok. Bu gun 5gb alan 200gb transfer ile baslarsin yarin yetmemeye baslar iki katina cikarirsin. Benim amacim sana kapasite ve fiyat olarak sana en uygun secenegi sunmakti. Su anda bile sadece bu konuda o kadar cok secenek olustu ki.. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 10 Ekim 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: microCosmo, 10 Ekim 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Zopik ilk verdigin pakete 30$ cok fazla gibi. Yani benzer paket veren yurtdisi sitelerine baktigimda cok daha ucuz fiyatlar goruyorum. orta seviyeli bir server kiraladığında orda yazdığım 30$ lık paketin maliyeti yaklaşık 23-35$ kadar oluyor. Aslında normal. Daha düşük fiyatlarda ya firma gerçekten büyük oluyor ya da oversell yapıyorlar ki büyük firmalarında bunu yaptığını düşünmekteyim. Bazı fiyatlar gerçekten mantık çerçevesinde değil çünkü. Alıp almaman işeyi değiştirmiyor ama bunu açıklama gereği duydum :) *!bizde mi yapsak acaba diye düşünür : p*[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar