Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok iyi bir hosting arıyorum

microCosmo

Öne çıkan mesajlar

7 gb yada üstü alan veren,
en az 200gb bandwidth veren,
php destekleyen,
mysql destekleyen,
mantıklı bir fiyat çerçevesinde

hosting arıyorum. globat.com'a bir türlü kabul ettiremediğim için sizden bu civarda teklifleri olan varsa onu yazmanızı istiyorum. Ayırabileceğim bütçe çok sınırlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon globat'a neyi kabul ettiremedin? Eger globat sana pahali geldiyse bosuna heveslenme, daha ucuzunu bulamazsin.
Ha sunu da hatirlatayim o fiyatlarin o kadar dusuk olmasi pek mantikli degili muhtemelen sunucularina oranla dusuk baglanti kullaniyorlar, bu da verimsiz bir hosting anlamina geliyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

Özele gel seni bir arkadaşıma göndereyim. O yardımcı olur sana.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

8 GB ALAN
100 GB BW
Sınırsız Domain & Sub Domain
PHP Linux
Cpanel

Ö.M atarsan , görüşürüz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

[Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ekim 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heh herkez yardimda bulunmaya calismis, biz de esirgemeyelim..
Istarsen sunucumda sana da yer ayirabilirim..

Sana verebilecegim hostingin ozellikleri de sunlar;
5gb web alani
200gb aylik veri transferi
Plesk 7.5 + Plesk Pack Pro kontrol paneli

Plesk Pack Pro'nun getirdigi artilar;
SpamAssassin (Anti-Spam Software)
Tomcat
PostgreSQL
[spo1=Application Pack]
PostNuke (CMS),
osCommerce e-commerce software,
phpBB (bulletin board),
gallery (picture gallery),
phpBook (guestbook),
bbClone (counter),
gtChat (chat engine),
AdvancedPoll (poll system),
AutoIndex (file statistics and file manager),
b2evolution (blog),
Coppermine (photo gallery),
CSLH (customer support),
DocFAQ (FAQ system),
openbiblio (library ),
Owl (knowledge base),
phpAds (banner system),
phpBugTracker (PHP clone of Bugzilla),
phpDig (search engine),
phpMoney (account management),
phpMyFamily (genealogic tree),
phpsurveyor (surveys creation tool),
phpWiki (documentation management),
pLog (blog),
Tellme (network tools (whois, traceroute, etc.)),
TUTOS (work process organization),
typo (CMS),
UebiMiau (Webmail),
WebCalendar (calendar),
WebShopmanager (online store creator),
WordPress (publishing platform (blog),
xrms (customer relationship management)[/spo]

Sunucunun bulundugu DataCenter hakkinda bilgi almak istersen buraya tiklayabilirsin..

Uzerine kesinlikle herhangi bir kar marji koymadan sana yapabilecegim en uygun fiyat 20$ olur. Normalde bandwidth/fiyat olarak hesapladigimda neredeyse sana bu fiyati yari yariya sunuyorum, peki ben aptalmiyim da boyle bir fiyata veriyorum. Hayir aptal degilim ancak ben zaten her ay bu sunucuya ihtiyacim oldugu icin 165$ oduyorum. Bu sadece yardim etmek adina verdigim sembolik, yuvarlak hesap bir rakam. Yanliz sitendu kucuk bir reklam da isterim haa.. :-P

Muhtemelen bu fiyat sana kesinlikle pahali gelecek, ancak benim yapabilecegim en uygun fiyat bu malesef. :hmm:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir image hosting sitesi icin 5gb fazla bile bence.. Ayrica kapasite %80 doldugunda alan buyutulebilir, sonucta sunucu benim sunucum herhangi birseye bagli kalma zorunlulugu yok. Bu gun 5gb alan 200gb transfer ile baslarsin yarin yetmemeye baslar iki katina cikarirsin. Benim amacim sana kapasite ve fiyat olarak sana en uygun secenegi sunmakti.
Su anda bile sadece bu konuda o kadar cok secenek olustu ki.. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]

[Bu mesaj Crane tarafından 10 Ekim 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
microCosmo, 10 Ekim 2005 10:43 tarihinde demiş ki:
Zopik ilk verdigin pakete 30$ cok fazla gibi. Yani benzer paket veren yurtdisi sitelerine baktigimda cok daha ucuz fiyatlar goruyorum.
orta seviyeli bir server kiraladığında orda yazdığım 30$ lık paketin maliyeti yaklaşık 23-35$ kadar oluyor. Aslında normal. Daha düşük fiyatlarda ya firma gerçekten büyük oluyor ya da oversell yapıyorlar ki büyük firmalarında bunu yaptığını düşünmekteyim. Bazı fiyatlar gerçekten mantık çerçevesinde değil çünkü.

Alıp almaman işeyi değiştirmiyor ama bunu açıklama gereği duydum :)

*!bizde mi yapsak acaba diye düşünür : p*[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
direct-link
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...