eryan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 perşembe gunu baslayan event pazar aksamı sonuçlanacak bence olay----- bir kimse kendi adamlarıyla konusuyor ve burada duzenin bozuldugunu soyluyor.Yeni seçilmiş biri veya neo nun gelebileceğinden bahsediliyor. En onemlsi pazar aksamı assassin oyuna geleceğini tahmin ediyoruz.Su anda corrupted adında assassin seffaf haliyle bunların kılıgında .oldurulduklerinde normal insan cesedi kalıyor ama calı iken assassin in yuzunu cok rahat gorebiliyorsunuz. Su anda charımın etrafında sinekler ucusuyor Assassin benim için de gelicek geldiğinde beni oldurmeye calısıcak ama bu oyle kolay olamayacak.......[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Assassin de ölmüş hadi bakalım :)[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gebersin zaten. aşağılık herif :D[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar