deep_thinker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya beyler bi çeviri sitesi söylesenize.yani işte ingilizce metni türkçeye çevirecek.[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tavırlar ağır biraz... Google' ın böyle bir uygulaması var dı, ama Türkçe' ye çevirmiyor du sanırım. Pro çevirici diye bi program olması lazım, biraz garip bir program.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 http://www.turkforum.net/showthread.php?t=166333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ayh biraz sert çıktım özür, neyse saolun..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaslar kac sefer solicezz..artık basa stick falan koyalım..cumlu ceviriciii diye ole bişi yokk. bi kaç tane var ama cok b.ktan.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: deep_thinker, 09 Ekim 2005 20:26 tarihinde demiş ki: ya beyler bi çeviri sitesi söylesenize.yani işte ingilizce metni türkçeye çevirecek. Reklam olur mu acaba diye soylemek istemedim ama tutamadım kendimi.. Buradan Indirebilirsin Cok Kullanıslı. [signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! [Bu mesaj Drenor tarafından 09 Ekim 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Pek kullanışlı değil sanırım, garip garip şeyler çıkartıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Ekim 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 OLur mu yaw yeterki ingilizce olsun herşeyi çıkartıyor tam anlamıyla ..denemeni tavsiye ederim bi çok arkadaşım kullanıyor çok da memnunlar..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 utanmazz iyide aga bu link zaten yukarda verilmis hemde sitesinin linki verilmis :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ,Pro çeviri var tam versiyonunu bul ama yoksa bazı harfleri algılamıyo. gerçi çevirsede bazen saçma oluyo[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu turing i ben kullandım cok b..tan bi program her bı seyı cevırmıyor ıngılızce olanlarını bıle[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ne çok çeviri programı varmış. Ben bi tek Pro çeviriciyi bilirdim o da saçma sapan bir cümle oluşturur biz düzenlerdik :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar