nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hoşgeldinn. :) Artık istediğin bilgileri alırsın ;) Hadi sana iyi eğlenceler...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ahanda hoş gelmişsen hoşgörmişsen[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer Msn:[email protected] Alıntıla
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hojgeldiniz efenim.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aleyküm selam[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Balonun patlasın arkadaşım. Git futbol bölümünde patlat korksunlar :D 1yada 2 gün içinde patlıyo balonun. Sen sormadan söyleyeyim dedim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]DN 41 Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İmza koysana. Son mesajlar sayfasında adına tıkla, açılan sayfada ayarlarıma gir. İmza koy. Örn: KAL ruhu yaşasın! böylece söylemek istediklerini insanlara iletebilirsin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 oo The KAL'luı gelmiş I KİSS YOU!!! genç martı ;) yeter be gittim ben Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: burninglife, 04 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki: biliyorum sende beni iice cahil yaptın ama yinede saol..not:kal ruhu yaşasın Yok abi hep öyle not koyma bi de ben bilmiyodum imza koymayı üye olduğumda :) O yüzden, sorry...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 KAL'iteliyiz biz :) lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Zep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 slms[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hoşgeldin[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aleyküm selam[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mirabaa[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Alıntıla
EharD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.